26 juli 2017

Las Palmas voetbalshirts 2017-2018

De Spaanse club Las Palmas heeft inmiddels ook de nieuwe voetbalshirts voor 2017-2018 bekend gemaakt. Dit deed de club eerder deze maand in samenwerking met de Italiaanse kledingsponsor Acerbis. In deze nieuwe shirts speelt Las Palmas de La Liga en Copa del Rey wedstrijden gedurende 2017-2018. De club eindigde afgelopen seizoen op een veertiende plaats, waardoor het dit seizoen opnieuw op het hoogste niveau van Spanje actief is. Check hieronder de details van de nieuwe shirts van Las Palmas.

Las Palmas thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Las Palmas thuisshirt voor 2017-2018 heeft een vrij simpel design. Het shirt is geel en wordt gekenmerkt door de kleine, opstaande kraag met v-opening. Rondom de kraag bevinden zich blauwe accenten. Deze blauwe details komen ook terug in de bies en in het logo van Acerbis op de rechter borst. De linker borst is uitgerust met het logo van de club en sponsor Gran Canaria versiert het midden van het tenue. Het tenue wordt compleet gemaakt door een blauw broekje met aan de onderkant een gele strip. De kousen zijn contrasterend hieraan. Deze zijn blauw met aan de bovenkant een gele band.

Las Palmas uitshirt 2017-2018

Het uitshirt van Union Deportivo Las Palmas voor 2017-2018 is grijs met donker grijze en gele accenten. De gele details komen terug in de bies en zijkanten van het shirt. Bovendien bevat de achterkant van de kraag een gele strip. Over der schouders en mouwen loopt een donker grijze strip. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een donker grijs broekje met aan de onderkant gele details. Ook deze kousen zijn grijs/geel.

In de shirts van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio de Gran Canaria, spelen vanaf nu sterren als Kevin Prince Boateng, Viera, Araujo en Lemos. De nieuwe voetbalshirts van de Spaanse Primera Division club kan je vooralsnog nergens kopen. Andere voetbalshirts van La Liga clubs, scoor je exclusief in deze winkel!

Gerelateerd nieuws