KV Mechelen voetbalshirts 2022-2023

KV Mechelen en kledingsponsor Errea hebben inmiddels ook alle nieuwe KV Mechelen voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt ''Malinwa'' de Belgische Jupiler Pro League en bekerwedstrijden in 2022-2023. KV Mechelen eindigde vorig seizoen op de zevende plek in de Belgische competitie. Errea is opnieuw verantwoordelijk voor het design en de productie van de KV Mechelen tenues. Het Italiaanse sportmerk is sinds medio 2021 de kledingsponsor van de club die dit seizoen onder leiding staat van trainer Danny Buijs.

KV Mechelen thuisshirt 2022-2023

Het KV Mechelen thuisshirt 2022-2023 is geel en wordt gekenmerkt door de all-over print van driehoeken. Deze driehoeken zijn verwerkt in een design van verticale banen. De onderkant van het voetbalshirt bevat ook verticale rode banen, waarin de geometrische vormen zijn verwerkt. Verder bevat het KV Mechelen thuistenue dit seizoen een V-hals en gevouwen kraag in het zwart. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is zwart. De badge van KV Mechelen staat op het midden van de borst, het logo van Errea op de linkerborst. Hoofdsponsor AFAS staat op het midden van het voetbalshirt en op de borst staat ook het logo van Verelst. De achterkant van het KV Mechelen thuisshirt bevat aan de bovenzijde ook het logo van AFAS. Het KV Mechelen thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje, waarop ook de logo's van Errea en de club staan, evenals het logo van Golden Palace. De kousen zijn zwart en bevatten aan de bovenkant een subtiele gele en rode lijn.

KV Mechelen uitshirts 2022-2023

Het KV Mechelen uitshirt 2022-2023 is dit jaar volledig wit en bevat een all-over print van ruiten en andere geometrische vormen. Dit patroon komt ook terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Dit patroon is rood/wit. De V-hals en de kraag van dit tenue zijn ook rood en alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. De zijkanten van het uittenue bevatten een verticale band met daarin een all-over gradiënt print. Het KV Mechelen uittenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen. In sommige wedstrijden draagt KV Mechelen het alternatieve uitshirt. Het KV Mechelen 3e voetbalshirt 2022-2023 is blauw en bevat aan de onderkant een all-over print van de skyline van de stad en de bovenkant bevat een print van sfeerbeelden uit het stadion van de club. De band aan de onderkant van de mouwen van dit voetbalshirt is donkerblauw en ook dit tenue heeft een V-hals en gevouwen kraag. Het derde tenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen.

Zoals alle tenues van Errea zijn de KV Mechelen voetbalshirts uitgerust met de Ti-Energy technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor verkoeling.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de KV Mechelen voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Walsh, Souza, Storm, Cuypers, Mrabti, Kaya en nog meer spelers. De nieuwe KV Mechelen voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop. Ben je op zoek naar een retro shirt van de club? Check het in deze winkel!  

KV Mechelen thuisshirt 2022-2023

KV Mechelen thuisshirt 2022-2023

KV Mechelen uitshirt 2022-2023

KV Mechelen 3e voetbalshirt 2022-2023