KV Mechelen voetbalshirts 2021-2022

KV Mechelen heeft in samenwerking met de nieuwe kledingsponsor Errea de KV Mechelen voetbalshirts 2021-2022 gelanceerd. In deze tenues speelt het team van Wouter Vrancken de Belgische Jupiler Pro League en bekerwedstrijden in 2021-2022. Errea volgt het Belgische sportmerk Jartazi op als kledingsponsor en is in ieder geval tot en met het seizoen 2024-2025 verantwoordelijk voor de productie en het design van de KV Mechelen voetbalshirts.

KV Mechelen thuisshirt 2021-2022

Het Errea KV Mechelen thuisshirt 2021-2022 heeft ook dit seizoen weer de bekende rode en gele verticale banen en bevat bovendien een brede ronde hals met v-design. De rode banen zijn dit jaar uitgerust met een speciale print van dunne stippen. Bovendien bevindt zich aan de onderkant van het tenue een print van de skyline van de stad met daarbij de tekst: #VISITMECHELEN. In de nek op de achterkant van het tenue staat de tekst: #NOMATTERWHAT. De band aan de onderkant van de mouwen is rood en bevat het oprichtingsjaar van de club: Since 1904. Een ander detail bevindt zich aan de binnenkant van de hals. Hier zijn namelijk alle prijzen van de club verwerkt, waaronder de vier kampioenschappen, het winnen van de Europa Cup II en de twee bekers. De badge van de club prijkt op het midden van de borst en het logo van Errea staat zowel op de rechterborst als op de mouwen. Op het tenue staan bovendien de logo's van VERELST en AFAS. Het KV Mechelen thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en rood/gele kousen.

KV Mechelen uitshirt en 3e shirt 2021-2022

Het KV Mechelen uitshirt 2021-2022 is dit jaar zilver en wordt gekenmerkt dor de brede verticale zwarte band van over het midden van het tenue. Deze band bevat aan de bovenkant en onderkant een gradiënt design en door deze baan lopen twee lijnen in de clubkleuren van KV Mechelen. Dit tenue bevat een zwarte, ronde hals en ook de band aan de onderkant van de mouwen is zwart. Hetzelfde geldt voor alle logo's en details, die op dezelfde plek staan als op het uittenue. De broekjes en kousen van het KV Mechelen uittenue hebben dezelfde kleur als het voetbalshirt. De Belgische voetbalclub heeft dit jaar ook een alternatief uitshirt. Het KV Mechelen 3e shirt 2021-2022 is geheel zwart met een design van diagonale grijze lijnen. Ook dit tenue bevat een ronde hals in het zwart en alle details en de sponsorlogo's op het KV Mechelen derde tenue zijn goud. De logo's en details hebben dezelfde plek als de andere KV Mechelen tenues 2021-2022. Het voetbalbroekje en de kousen van het KV Mechelen derde tenue zijn ook zwart met gouden details.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe KV Mechelen voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Druijf, Defour, Shved, Kabore, Walsh, Storm, de Camargo en nog meer spelers. De nieuwe KV Mechelen voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop. Ben je op zoek naar een retro shirt van de club? Check het in deze winkel! 

KV Mechelen thuisshirt 2021-2022

KV Mechelen thuistenue 2021-2022

KV Mechelen uitshirt 2021-2022