KV Mechelen voetbalshirts 2019-2020

De nieuwe voetbalshirts of voetbaltruitjes van de Belgische club KV Mechelen zijn inmiddels ook officieel bekend gemaakt door kledingsponsor JARTAZI en de club van trainer Wouter Vrancken. In deze nieuwe shirts speelt KV Mechelen de Jupiler Pro League en bekerwedstrijden gedurende 2019-2020. Het Belgische sportmerk Jartazi is sinds de zomer van 2017 kledingsponsor van ‘’De Kakkers’’ en is ook dit seizoen verantwoordelijk voor het design van de tenues van Koninklijke Voetbalclub Mechelen.

KV Mechelen thuisshirt 2019-2020

Het KV Mechelen thuisshirt voor 2019-2020 wordt ook dit seizoen gekenmerkt door de brede rode en gele verticale banen over het tenue. De mouwen zijn geel met aan de onderkant een zwarte taping. De band bevat bovendien een subtiel rood blok. Het voetbalshirt bevat verder een zwarte, ronde hals met aan de achterkant de Belgische driekleur. Sponsor AFAS staat op de linker- en rechterborst, evenals op het midden van het tenue, de mouwen en de achterkant van het voetbalshirt. De schouders bevatten het embleem van sponsor Verelst en op het midden van de borst staat het logo van de club. De achterkant van het KV Mechelen thuisshirt bevat bovendien de bijnaam van Mechelen: ‘’Malinwa.’’ In de hals prijkt de tekst: ‘’Trots op onze kleuren.’’ Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en geel/rode kousen.

KV Mechelen uitshirts 2019-2020

Het KV Mechelen uitshirt voor 2019-2020 heeft een half-om-half design. De rechterkant van het tenue is wit en de andere kant is zilver. Beide delen worden gescheiden door twee banen in de clubkleuren van de plaatselijke KV. Deze zijn geel en rood. Deze kleuren komen ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De mouwen zijn contrasterend en verder bevat het tenue een ronde hals. De logo’s van alle sponsoren en de club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue van Mechelen wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met rode en gele accenten. Mechelen heeft ook nog een zwart/grijs derde voetbalshirt. Dit alternatieve uitshirt heeft hetzelfde design als het witte uitshirt. De rechterkant van het voetbalshirt is grijs en de andere kant is zwart. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe KV Mechelen tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Swinkels, De Camargo, Bijker, Tainmont, Engvall, Storm, Van Damme en nog meer spelers.

De KV Mechelen voetbalshirts voor 2019-2020 kun je alleen bestellen in de clubshop van KV Mechelen. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts voor 2019-2020? Check het dan in deze winkel!