KV Mechelen voetbalshirts 2020-2021

KV Mechelen en kledingsponsor Jartazi hebben inmiddels beide nieuwe KV Mechelen voetbalshirts 2020-2021 bekend gemaakt.  In deze tenues speelt ''Malinwa'' de Belgische Jupiler Pro League en bekerwedstrijden gedurende 2020-2021. De club van trainer Wouter Vrancken eindigde afgelopen seizoen op een zesde plek in de Belgische voetbalcompetitie. Ook dit seizoen is het Belgische sportmerk Jartazi weer verantwoordelijk voor het design van de KV Mechelen tenues. Het merk is sinds de zomer van 2017 kledingsponsor van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het AFAS Stadion Achter de Kazerne.

KV Mechelen thuisshirt 2020-2021

Het KV Mechelen thuisshirt 2020-2021 bevat dit jaar de iconische rode en gele banen. Dit jaar zijn de banen breder dan andere jaren. Het midden van het tenue bevat een brede rode band met daarnaast twee gele banen. De zijkanten van het tenue zijn ook rood en hetzelfde geldt voor de mouwen. De mouwen bevatten aan de onderkant een zwarte band. Dit is ook de kleur van de ronde hals van het thuisshirt van Mechelen. In de nek op de achterkant van het tenue is een taping aangebracht in de clubkleuren van KV Mechelen. Deze is rood en geel. Onder dit logo staat de bijnaam met de leus van de club: ''Malinwa, quo non ascendam." Dit betekent: Tot welke hoogte zal ik niet klimmen. De binnenkant van de hals bevat ook nog een detail. Hier is het getal 25 aangebracht. Dit is het stamnummer van de club. Het logo van Jartazi staat op de linkerborst en aan de onderkant van de mouwen. Het logo van AFAS prijkt op het midden van het tenue en op de borst. Op het midden van de borst is het clublogo aangebracht en op het tenue staan ook de logo's van PLAY SPORTS en VERELST. Het KV Mechelen thuistenue 2020-2021 wordt dit jaar compleet gemakat door een zwart voetbalbroekje. De kousen van het voetbalshirt bevatten rode en gele banen.

KV Mechelen uitshirt 2020-2021

Het KV Mechelen uitshirt 2020-2021 is paars en wordt gekenmerkt door de verschillende oranje details. De ronde hals is oranje en hetzelfde geldt voor alle logo’s op het uittenue. Deze logo’s staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. De onderkant van de mouwen is uitgerust met een oranje band, waarin blokken in de clubkleuren zijn verwerkt. Ook de binnenkant van de hals bevat een print van banen in de clubkleuren. Dit tenue bevat verder dezelfde details als het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een paars voetbalbroekje en kousen met oranje details. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe KV Mechelen tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Vrankx, Kabore, Bouzian, Corryn, Carmargo en nog meer spelers.

De KV Mechelen voetbalshirts voor 2020-2021 kun je alleen bestellen in de clubshop van KV Mechelen. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts voor 2020-2021? Check het dan in deze winkel! 

KV Mechelen thuisshirt 2020-2021

KV Mechelen uitshirt 2020-2021