KRC Genk voetbalshirts 2023-2024

KRC Genk en kledingsponsor Nike hebben vandaag het nieuwe KRC Genk thuisshirt 2023-2024 officieel gepresenteerd met het motto ''WE BELIEVE''. In deze voetbalshirts speelt KRC Genk de Belgische Jupiler Pro League, Europese en bekerwedstrijden tijdens het seizoen 2023-2024. Ook dit jaar is Nike weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de KRC Genk voetbalshirts. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2009 de kledingsponsor van Koninklijke Racing Club Genk. BeoBank is sinds het seizoen 2013-2014 de hoofdsponsor van de Belgische voetbalclub.

KRC Genk thuisshirt 2023-2024

Het KRC Genk thuisshirt 2023-2024 heeft alle kenmerken van het nieuwe Nike template. Dit betekent dat het voetbalshirt een ronde hals bevat en in het geval van het KRC Genk voetbalshirt is de hals wit, evenals de band aan de onderkant van de mouwen. Het nieuwe template kenmerkt zich ook door de ronding onder de hals. Onder deze ronding bevat het voetbalshirt een design van brede verticale vlakken in twee tinten blauw. Dee vlakken worden geflankeerd door dunnere lijnen. Het logo van Nike prijkt op de rechterborst en daaronder staat het logo van subsponsor EAZER. Hoofdsponsor BeoBank staat op het midden van het tenue en de mouwen zijn uitgerust met het logo van Aqua Step. Op de achterzijde van de KRC Genk voetbalshirts staan de logo's van CEO's 4 Climate en Carglass. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt het motto van de club: ''RISE ABOVE''. Het KRC Genk thuistenue 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en blauwe kousen.

KRC Genk uitshirt 2023-2024

Het KRC Genk uitshirt 2023-2024 is een knipoog naar de Genkse roots en bevat een creatief design. overwegend wit en wordt gekenmerkt door de verticale, blauwe strepen op de onderkant van het voetbalshirt. Deze artistieke strepen hebben geen geëffend design en dit is een verwijzing naar het creatieve spel van de club. Op het voetbalshirt bevinden zich vier strepen, die verwijzen naar de vier mijnschachten die de Genkse skyline trotseren en symbool staan voor de geschiedenis van de stad. In één van de strepen is het stamnummer van de club verwerkt: 322. Het KRC Genk uitshirt heeft een ronde hals en alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. In de nek op de achterkant van het uitshirt staat ook weer het motto van de club. Het KRC Genk uittenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en witte sokken.

Extra informatie

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Nike Dri Fit – voor de afvoer van vocht naar de buitenkant van de tenues en optimale ventilatie
  • Pasvorm: Normaal

KRC Genk voetbalshirt bestellen

De KRC Genk voetbalshirts 2023-2024 kun je alleen bestellen in de officiële clubshop van de Belgische voetbalclub. Voor volwassenen hebben de voetbalshirts een prijs van € 75,- en voor kinderen zijn de voetbalshirts € 70,-. In de webshop kun je de tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer.

KRC Genk voetbalshirts 2023-2024
KRC Genk voetbalshirts 2023-2024
KRC Genk voetbalshirts 2023-2024