21 juni 2017

KRC Genk voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe voetbalshirts van de Belgische club KRC Genk zijn vandaag officieel bekend gemaakt. In deze shirts speelt de Belgische club de wedstrijden in de Belgische Eerste Klasse gedurende 2017-2018. KRC Genk eindigde afgelopen seizoen op een achtste plek in de Jupiler Pro League. De club presenteerde met kledingsponsor zowel het nieuwe thuisshirt, uitshirt als 3e shirt. Check hieronder de details van de nieuwe voetbalshirts van de club die haar thuiswedstrijden speelt in de Liminus Arena.

KRC Genk thuisshirt 2017-2018

Alle nieuwe KRC Genk voetbalshirts zijn gebaseerd op een standaard Nike template, het Nike Striker IV teamwear shirt. Alle shirts van Genk hebben dan ook hetzelfde template. Het thuisshirt van de club van trainer Albert Stuivenberg is overwegend blauw en bevat een brede witte v-hals en een brede witte strip over de schouders en mouwen. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is wit. De rechter borst bevat het logo van Nike. De Amerikaanse is sinds 2009 kledingsponsor van de club. De andere borst bevat het logo van de club. Hoofdsponsor BEOBANK versiert het midden van het shirt. Andere subsponsoren die op het voetbalshirt staan zijn, Feder, Carglass en BRUNO. Het tenue wordt gecompleteerd door een blauw broekje en blauwe kousen met witte details.

KRC Genk uitshirt 2017-2018

Het uitshirt van KRC Genk is contrasterend aan het thuisshirt. Dit shirt is bijna geheel wit met een blauwe v-hals, een blauwe strip over de schouders en mouwen en een blauwe bies. De logo's van de club, Nike en andere sponsoren staan op dezelfde plek op het voetbalshirt. Dit tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met blauwe accenten. Ook de kousen hebben deze kleurencombinatie.

KRC Genk 3e shirt 2017-2018

Het 3e shirt van KRC Genk is zwart en bevat een witte band over de schouders en mouwen. Ook dit shirt bevat een witte v-hals en een witte bies. Het 3e tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen. Zoals alle tenues van Nike zijn de nieuwe tenues van KRC Genk uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In deze nieuwe tenue spelen sterren als Brabec, Buffel, Karelis, Naranjo en andere spelers. 

KRC Genk voetbalshirt kopen

Het nieuwe KRC Genk shirt voor 2017-2018 kan je vooralsnog alleen in de clubshop van de Belgische club kopen. Wil je andere voetbalshirts voor 2017-2018 scoren, check het exclusief in DEZE WINKEL!