KRC Genk voetbalshirts 2019-2020

De Belgische kampioen KRC Genk heeft vandaag de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 gelanceerd. In deze tenues speelt het keurkorps van trainer Felice Mazzu de wedstrijden in de Eerste Klasse, de beker en Champions League gedurende het seizoen 2019-2020. Nike is ook dit seizoen weer kledingsponsor van Koninklijke Racing Club Genk. Deze functie heeft het sportmerk al sinds 2009. Het Amerikaanse sportmerk heeft het zogenaamde Legend template gebruikt als uitgangspunt voor de nieuwe tenues van 2019-20.

Wil je dit tenue direct bestellen? Check het exclusief in de officiële KRC Genk SHOP! 

KRC Genk thuisshirt 2019-2020

Het KRC Genk thuisshirt voor 2019-2020 is zoals altijd overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de witte band aan de zijkanten van het tenue. De witte details komen ook weer terug in de driehoek en baan aan de zijkant van de V-hals en in de taping aan de binnenkant en achterkant van de hals. De rechterborst bevat het logo van Nike en subsponsor ITZU. De andere borst bevat het nieuwe KRC Genk logo en op het midden van het tenue staat sponsor BEOBANK. Carglass & Bruno staan op de achterkant van de KRC Genk voetbalshirts voor 2019-2020. Het tenue wordt compleet gemaakt door een blauw broekje en blauwe kousen.

KRC Genk uitshirt 2019-2020

Het KRC Genk uitshirt voor 2019-2020 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit shirt is wit met blauwe details naarst de hals een aan de zijkanten van het tenue. De logo's van de club, Nike en sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt gecompleteerd door een wit broekje en witte kousen. Het derde tenue van Genk heeft een ander template. Dit betreft het Nike Park Derby II template. Het voetbalshirt is donkergrijs met fel gele accenten in de taping over de schouders en in de band aan de onderkant van de mouwen. Deze kleuren komen ook weer terug in de voetbalbroekjes en kousen van het 3e tenue van Genk. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Samatta, Trossard, Malinovski, Berge, Aidoo, Ito en nog meer spelers.

KRC Genk voetbalshirt kopen

De nieuwe KRC Genk tenues kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het shirt is voor volwassenen € 70,- en voor kinderen € 65,-. In de officiële shop vind je ook de broekjes en kousen, evenals de trainingskleding. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking! 

Bestel de nieuwe Genk tenues exclusief in de officiële KRC Genk SHOP! 

of bestel een goedkoop Genk t-shirt in deze winkel! 

KRC Genk uitshirt 2019-2020