1 mei 2017

Kappa nieuwe kledingsponsor van FC Lorient vanaf 2017-2018

De Franse club FC Lorient heeft vanaf 2017-2018 een nieuwe kledingsponsor. De club bereikte afgelopen weekend een akkoord met Kappa voor de komende vijf seizoenen. Dit betekent dat het Italiaanse sportmerk in ieder geval tot 2022 de tenues en trainingskleding van de club zal verzorgen en met het logo op de rechter borst zal prijken. Kappa vervangt adidas dus vanaf komend seizoen als kledingsponsor. Het Duitse sportmerk vervulde deze functie vanaf 2014-2015. In Frankrijk is Kappa ook kledingsponsor van SCO Angers en SC Bastia. Uiteraard hebben we ook weer een reactie van beide partijen.

''We zijn blij en trots om een nieuw hoofdstuk aan onze historie toe te voegen met Kappa als nieuwe kledingsponsor vanaf komend seizoen. We kijken ernaar uit om met Kappa te gaan samenwerken tot en met 2022. We hebben dezelfde waarden als Kappa en ik hoop dat we shirts van Kappa met trots kunnen dragen en onze supporters en partners kunnen verrassen'' aldus FC Lorient voorzitter Loic Fery.

Ook Kappa deelt deze mening: ''Kappa is blij met het partnership met FC Lorient. De club zal een uithangbord voor ons zijn in Frankrijk. We kijken erg uit naar het idee om een nieuw hoofdstuk toe te voegen aan de historie van een club die dezelfde waarden als ons deelt: commitment, korte lijnen, authenticiteit. Kappa zal dagelijks haar expertise, flexibiliteit en kwaliteit van service aan de club tonen met mooie projecten in de komende vijf seizoenen. We zijn er zeker van dat onze collecties en tenues de fans van FC Lorient zullen verrassen.''

De nieuwe FC Lorient Kappa voetbalshirts voor 2017-2018 worden medio juni officieel gelanceerd. Dan hebben we weer nieuws en kan je deze kopen in deze online SHOP of deze winkel!