FC Lorient voetbalshirts 2023-2024

FC Lorient heeft officieel hun nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2023-2024 gepresenteerd, in samenwerking met hun kledingsponsor Umbro, die in 2022 Kappa opvolgden als officiële kledingsponsor van de club. Het team heeft het privilege om zijn wedstrijden te spelen in de hoog aangeschreven Ligue 1, een competitie die bekend staat om zijn hoge niveau en sterke concurrentie. Vorig jaar hebben zij een indrukwekkende prestatie geleverd door als tiende te eindigen in de Franse competitie. Een opvallend detail van de voetbalshirts is dat Jean Floc'h de hoofdsponsor is en prominent op de voetbalshirts staat vermeld. Jean Floc'h is een bekende sponsor uit Bretagne en draagt bij aan de lokale identiteit van FC Lorient.

FC Lorient thuisshirt 2023-2024

Het FC Lorient thuisshirt 2023-2024 is geïnspireerd door het voetbalshirt van het seizoen 1985-1986, welke destijds werd geproduceerd door het Franse sportmerk Duarig. Het voetbalshirt is overwegend oranje en bevat een design van verticale, dunne lijnen. De bovenkant van het voetbalshirt is wit en bevat ter hoogte van de borst een zware en oranje lijn. Dit design komt ook weer terug in de henley collar en in de band aan de onderkant van de mouwen. De rechterborst bevat het logo van Umbro en de linkerborst het logo van de club. Hoofdsponsor Jean Floc'h versiert het midden van de FC Lorient voetbalshirts 2023-2024. Op de voetbalshirts staan bovendien de logo's van Acadomia, Breizh Cola, Karr Green en MA PIECES AUTOS BRETAGNE. Een speciaal details bevindt zich nog op de onderkant van de zijkanten van het voetbalshirt. Hier prijkt de tekst: ''Le Football, c'est la la fête. La fête , c'est le Football.'' De onderkant van het voetbalshirt bevat bovendien een band met daarin een all-over print van de dubbele diamant van Umbro.  Het FC Lorient thuistenue 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje. Ook is er ruimte voor het clublogo en het Umbro-logo aan beide kanten. De sokken van het thuistenue zijn wit met een oranje band aan de bovenkant en een oranje Umbro-logo in het midden. 

FC Lorient uitshirt 2023-2024

Het FC Lorient uitshirt 2023-2024 is zwart en bevat een all-over print van oranje lijnen, die een design van geometrische vormen bevatten en geïnspireerd zijn door de dubbele diamant van Umbro. Bovendien bevat het voetbalshirt een subtiele all-over print van de bijnaam van de club: ''Les Merlus''. Deze print prijkt in het grijs/zwart op het voetbalshirt en is tussen het geometrische patroon verwerkt. Het uitshirt bevat een ronde hals met een opstaande kraag, welke een oranje lijn bevat. Alle logo's en details staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte sokken met oranje accenten.

FC Lorient 3e voetbalshirt 2023-2024

Het FC Lorient 3e voetbalshirt 2023-2024 is wit en wordt gekenmerkt door de dunne verticale oranje lijnen, welke een speciaal patroon van hermelijnen bevat, welke ene verwijzing is naar het symbool van Bretagne. De oranje accenten komen ook weer terug in de kraag, de lijnen op de schouders en in de band aan de onderkant van de mouwen. Het derde voetbalshirt wordt gecombineerd met een wit voetbalbroekje , waarbij de onderkant van het voetbalbroekje is voorzien van een horizontale, oranje streep. Daarnaast is er ruimte voor zowel het clublogo als het Umbro-logo aan beide zijden. De sokken van dit tenue zijn ook wit met oranje details. 

De nieuwe FC Lorient voetbalshirts 2023-2024 kun je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van de Franse club. Bestel andere Ligue 1 tenues in DEZE WINKEL

 

FC Lorient voetbalshirts 2023-2024
FC Lorient voetbalshirts 2023-2024
FC Lorient voetbalshirts 2023-2024
FC Lorient voetbalshirts 2023-2024
FC Lorient voetbalshirts 2023-2024