FC Lorient voetbalshirts 2021-2022

De Franse club FC Lorient heeft vandaag in samenwerking met kledingsponsor Kappa de nieuwe FC Lorient voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd in de haven van de stad. In deze tenues speelt FC Lorient de Ligue 1 en Coupe de France thuiswedstrijden in 2021-2022. Lorient eindigde afgelopen seizoen op een zestiende plek in de Franse competitie en speelt dus opnieuw op het hoogste niveau. Kappa is ook dit jaar weer de producent van de FC Lorient tenues. Deze functie heeft het Italiaanse sportmerk sinds de zomer van 2017 en beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot het einde van dit seizoen.

FC Lorient thuisshirt 2021-2022

Het Kappa FC Lorient thuisshirt 2021-2022 is dit jaar weer volledig oranje en wordt gekenmerkt door de all-over print van flitsende, diagonale strepen in verschillende tinten oranje. Verder bevat het tenue zwarte details. De ronde hals van het voetbalshirt is zwart en hetzelfde geldt voor de zijkanten van de mouwen en een subtiele lijn aan de onderkant van de mouwen. Het Kappa logo prijkt in het zilver op de rechterborst en de schouders. De linkerborst bevat de badge van de club en op het tenue staan ook de logo's van de andere sponsoren van de club: Jean Floch, Che, Breizh Cola en Actual. In de nek op de achterzijde van het tenue is de bijnaam van de club verwerkt: ''Les Merlus.'' Het thuistenue van FC Lorient wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten in het oranje het Kappa omini logo en op de rechterpijp de badge van de club. De kousen van het tenue zijn oranje met zwarte accenten.

FC Lorient uitshirt 2021-2022

Het Kappa FC Lorient uitshirt 2021-2022 is dit jaar overwegend wit met oranje en zwarte accenten. Net onder de borst bevindt zich een brede oranje en zwarte band in een design van penseelstreken. De band aan de onderkant van de mouwen is een combinatie van zwart en oranje en de hals is ook oranje. Het logo van hoofdsponsor JEAN FLOCH staat in het wit op het midden van het tenue en verder zijn alle sponsorlogo's op het tenue zwart. De badge van de club prijkt weer op de linkerborst en in de nek van dit tenue staat ook de bijnaam van de Franse club. Het uittenue van FC Lorient wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met oranje details.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de FC Lorient voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Moffi, Wissa, Grbic, le Fee, Diarra, Laurienté, Hamel, Ponceau en nog meer spelers. De nieuwe tenues van FC Lorient kun je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van de Franse club. Bestel andere Ligue 1 tenues in DEZE WINKEL

Lorient voetbalshirts 2021-2022