28 juni 2016

FC Lorient uitshirt 2016-2017

De Franse club Lorient heeft het nieuwe uitshirt gelanceerd in samenwerking met kledingsponsor Adidas. In dit nieuwe shirt speelt FC Lorient de Ligue 1 en Coupe de Ligue wedstrijden gedurende 2016-2017. FC Lorient eindigde afgelopen seizoen op een vijftiende plek, waardoor het komend seizoen weer op het hoogste niveau in Frankrijk speelt. Adidas is sinds 2014-2015 de kledingsponsor van de club en vervult deze functie tot het einde van het seizoen. Destijds werd er een contract voor drie jaar getekend. Of dit contract verlengd wordt, is nog niet bekend gemaakt.

FC Lorient uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe FC Lorient uitshirt voor 2016-2017 is overwegend wit met oranje accenten. Deze oranje accenten komen terug in de v-hals en in de drie strepen van Adidas over de schouders en mouwen. Deze drie strepen worden op het midden van de mouwen afgesloten door een horizontale oranje baan. Ook de onderkant van het voetbalshirt van FC Lorient bevat een horizontale oranje lijn. Op de borst van het shirt prijken de logo's van Adidas en de club. Boven deze logo's prijken de logo's van B&B Hotels en Breizh Cola. Hoofdsponsor Jean Floc'h versiert het midden van het shirt. De achterkant van de kraag is uitgerust met de bijnaam van de club: ''Les Merlus.''. De heek komt ook terug in het logo van de Franse club. Het nieuwe FC Lorient tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen met oranje details. Zoals alle tenues van Adidas zijn de tenues van FC Lorient uitgerust met de Climacool technology van Adidas, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In deze nieuwe tenues schitteren sterren als Guerreiro, Moukandjo, Majeen, N'Dong, Jouffre en andere spelers.

FC Lorient voetbalshirt kopen

Het nieuwe FC Lorient shirt kan je vanaf nu kopen in de clubshop en vanaf augustus 2016 bij Subside Sports. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95 en voor kinderen € 69,95. Hier kan je je FC Lorient voetbalshirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of de naam en het nummer van 'één van de sterspelers van de club. Kan je niet aan het shirt komen? Stuur ons dan gerust een e-mail en wij kunnen kijken wat we voor je kunnen doen?

Fc -lorient -uitshirt -2016-2017-adidas