Juventus X Palace presentatiepak 2019-2020

Juventus en adidas hebben gisteren de speciale Juventus X Palace collectie onthuld. In de aanloop en tijdens de warming-up ter voorbereiding op de wedstrijd tegen Genoa droegen de spelers van de Italiaanse kampioen speciale trainingskleding met daarop het logo van het skateboardmerk Palace. Ook een presentatiepak maakt onderdeel uit van de collab tussen adidas, Juventus en Palace. Dit presentatiepak werd niet alleen gisteren gedragen, maar wordt ook gedragen in de voorbereiding op andere wedstrijden dit seizoen. Het presentatie trainingspak is het pak dat gedragen wordt tijdens het reizen naar de wedstrijden, het verblijf in het hotel of na afloop van de wedstrijden. Check!

Het Juventus adidas Palace trainingspak

Voordat we het design van het nieuwe Juventus presentatiepak bespreken, gaan we eerst nog even in op de achtergrond van de samenwerking tussen adidas, Juventus en het skatemerk Palace. De collabs met andere merken zijn tegenwoordig hot in het voetbal. Vorig seizoen en dit seizoen bundelden Paris Saint Germain, Nike en Jordan Brand al hun krachten. Dit soort partnerships geeft de collecties van clubs net wat meer elan en bovendien zorgt het voor een wat meer modieuze en hippe look! Dat geldt ook voor het nieuwe Juventus X Palace presentatiepak. Dit pak is in twee kleuren door de partijen uitgebracht, namelijk in het wit en zwart. Omdat de spelers in de aanloop naar de wedstrijd tegen Genoa het witte presentatiepak droegen, bespreken we het design aan de hand van dit pak. Het trainingspak bestaat uit een trainingsjack en een trainingsbroek. Het presentatiejack is geheel in stijl van de clubkleuren van ''I Bianconeri.'' Het trainingsjack is namelijk geheel wit met zwarte accenten. De rits is zwart en dit geldt ook voor de bovenkant van de hals. Opvallend aan het trainingsjack is dat de drie strepen van adidas alleen zichtbaar zijn aan de onderkant van de mouwen. Waarschijnlijk is dit onderdeel van het nieuwe template van adidas. Over de borst bevindt zich een speciaal vlak met een gradiënt design. Dit vlak bevat namelijk dunne, zwarte en witte puntjes. Verder is het trainingsjack uitgerust met neon details. Deze zijn te vinden in golven aan de zijkanten van het presentatiejack en bevinden zich ook voor een deel over de mouwen. Op de borst van het jack staan de logo's van adi, Juve en hoofdsponsor JEEP. De achterkant van het trainingsjack is bovendien uitgerust met het logo van skatemerk PALACE.

Het pak wordt compleet gemaakt door een witte trainingsbroek. Ook op de trainingsbroek komen weer de neon gekleurde golven terug. Verder bevat de presentatiebroek een witte tailleband en zijn de strepen van adidas aan de zijkanten zwart. De broek heeft een wat wijdere fit. Dit past weer geheel in de lijn van de jaren '90 look van het nieuwe Juventus trainingspak. De zijkanten van de broek bevatten twee zakken en op de broek staan ook de logo's van adi, Jeep, Juve & Palace. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het special edition Juventus trainingspak en check bovendien het nieuwe Juventus Palace 4e voetbalshirt, dat ook onderdeel is van de collab tussen deze partijen.

Juventus Palace trainingspak bestellen

Het nieuwe Juventus presentatiepak kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit pak is alleen beschikbaar voor volwassenen. Het trainingsjack heeft een prijs van € 69,95 en de trainingsbroek is € 49,95. Check in de onderstaande winkel nog meer items uit de Juve X Palace collectie. Directe levering!

Bestel het trainingspak exclusief in deze SHOP!