17 juli 2017

Juventus warming-up shirt 2017-2018

De spelers van Juventus werken de warming-up ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden af in een nieuw warming-up shirt. Dit shirt wordt door adidas het pre match voetbalshirt genoemd en wordt puur en alleen gedragen tijdens het warmlopen of inlopen ter voorbereiding op de wedstrijden gedurende 2017-2018. Het nieuwe authentieke pre match thuisshirt werd vandaag gelanceerd door adidas en de Italiaanse kampioen. Check hieronder alle details van het nieuwe shirt waarin spelers als Chiellini, Dybala, Khedira, Pjanic en Mandzukic hun warming-up afwerken dit seizoen.

Juventus pre match shirt 2017-2018

Het nieuwe Juventus warming-up shirt is geheel in stijl van de kleuren van het thuisshirt van JUVE en bevat bovendien een typische jaren '80 en '90 print. Het nieuwe pre match voetbalshirt van ''I Bianconeri'' is namelijk gebaseerd op het design van adidas voetbalshirts in de jaren '80 en '90. Het shirt bevat een all-over print van geometrische vormen. Zo bevat het shirt ruiten, v-banen en diagonale banen in het grijs/zwart/wit. Verder bevat het shirt een witte crew neck met ribbels en zijn de mouwen uitgerust met de drie strepen van adidas. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is zwart. De achterkant van het nieuwe Juventus shirt is geheel wit. De rechter borst bevat het logo van adidas. De Duitse kledingsponsor is sinds 2015-2016 verbonden aan de club. De andere borst bevat het nieuwe logo van de club. Dit logo bestaat uit de letter J met daarboven de naam van de club. Verder heeft het shirt een echte streetwear look en stijl. Dit komt niet in de eerste plaats door de longfit pasvorm. De onderkant van het shirt is uitgerust met een brede zwarte band, evenals de mouwen. Hierdoor lijkt het erop dat je twee shirts over elkaar heen draagt, wanneer je dit shirt draagt.

Bij ieder shirt is door adidas gebruik gemaakt van een uniek procédé. Om deze reden hebben alle shirts een andere all-over print en is ieder shirt uniek. Daarnaast zijn de shirts uitgerust met de Climacool technology van adidas, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren door het vochtafvoerende en ventilerende effect. Check bovendien het jack waarin de spelers het veld betreden of het nieuwe trainingspak van Juventus.

Juventus pre match top 2017-2018 kopen

Het nieuwe Juventus pre match thuisshirt voor 2017-2018 kan je per direct kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt voor KIDS is € 49,95 en voor volwassenen € 59,95. Wil je andere producten van Juventus kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare JUVE producten hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Scoor het nieuwe Juve pre match top EXCLUSIEF IN DEZE SHOP!