Juventus trainingsshirts 2022-2023

De nieuwe Juventus trainingscollectie bevat niet alleen een nieuw Juventus trainingspak 2022-2023, maar ook een tweetal nieuwe Juventus trainingsshirts. Het trainingsshirt wordt alleen gedragen tijdens de trainingen en het pré match top wordt gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden in 2022-2023. Het trainingsshirt bevat een standaard template en het warming-up shirt heeft ook dit jaar weer een custom made template.

Juventus trainingsshirt 2022-2023

De Juventus trainingsshirts 2022-2023 hebben, evenals alle andere adidas trainingsshirts, het adidas Condivo 22 template. Dit seizoen is het Juventus trainingstenue in twee verschillende kleuren beschikbaar, namelijk in het groen en zwart. Het groene trainingsshirt wordt vooral door de spelers gedragen. De tint groen wordt door adidas ''Active Teal'' genoemd. Verder bevat het tenue zowel fel groene als blauwe details. Kenmerkend voor het adidas Condivo 22 template is het vlak op de zijkanten van het shirt. Dit vlak is blauw en bevat een all-over print van geometrische vormen, geïnspireerd door de structuur van een doelnet. Hier bevindt zich ook een diagonale fel groene lijn. Ook de adidas strepen op de schouders zijn fel groen en dit geldt ook voor de logo's van de club en het Duitse sportmerk op de borst. Het andere trainingsshirt is zwart met aan de zijkanten een wit vlak met een diagonale gouden lijn. De logo's van adidas en Juventus zijn ook goud en dit is ook de kleur van de adidas strepen op de schouders. De trainingstenues worden gecompleteerd door een trainingsbroekje in dezelfde kleurencombinatie. De trainingsbroekjes bevatten aan de zijkanten ook hetzelfde vlak als op de zijkanten van de trainingstenues.

Juventus warming-up shirt 2022-2023

Het Juventus warming-up shirt 2022-2023 wordt dit jaar gekenmerkt door de all-over print van geometrische vormen in het mint groen en blauw. In deze vormen is een fading effect verwerkt. Op de warming-up shirts ontbreken de adidas strepen en de logo's van adidas en Juventus op het inloopshirt zijn wit. De Juventus warming-up shirts bevatten een ronde hals. Zoals alle trainingskleding van adidas zijn de trainingsshirts van Juventus uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Juventus trainingstenue bestellen

Het Juventus trainingsshirt en warming-up shirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het trainingsshirt € 50,- en voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152 en 164) € 45,-. De warming-up shirts zijn € 65,- voor volwassenen en € 55,- voor kinderen. Check ook andere trainingskleding van Juventus in deze winkels.

Bestel de nieuwste Juventus trainingskleding in deze SHOP

of deze fanshop!

of de officiële adidas SHOP!

Juventus trainingsshirt 2022-2023

Juventus trainingsshirt 2022-2023

Juventus warming-up shirt 2022-2023