9 september 2021

Juventus trainingsshirt Champions League 2021-2022

Juventus draagt in de aanloop naar de Champions League wedstrijden tegen Chelsea, Zenit Sint Petersburg en Malmö FF een gloednieuw trainingsshirt. Zoals ieder jaar lanceren adidas en de club een speciale Champions League trainingslijn. Deze trainingslijn bevat niet alleen dit nieuwe trainingstenue, maar ook een trainingsjack en het Juventus Champions League trainingspak 2021-2022. Mocht je het shirt willen bestellen, dan dien je er wel rekening mee te houden dat deze wat duurder zijn dan de reguliere trainingslijn. Bovendien is het trainingsshirt alleen beschikbaar voor volwassenen.

Blauw/geel Juventus Champions League trainingsshirt 2021-2022

Het Juventus Champions League trainingsshirt 2021-2022 heeft dezelfde kleurencombinatie als het Juventus 3e shirt 2021-2022. Dit is niet direct opvallend, omdat het derde tenue vooral gedragen wordt tijdens de uitwedstrijden in de Champions League. Het trainingstenue is dan ook geheel in stijl van de kleuren van de stad Turijn. Het trainingsshirt is blauw en bevat verschillende gele accenten. De band op de schouders en mouwen is geel en deze bevat drie blauwe adidas strepen. Daarnaast heeft het Champions League trainingsshirt een geel vlak aan de zijkanten. Ook in de logo's is deze kleur verwerkt. Op de rechterborst van het tenue prijkt het adidas logo in het wit/geel en ook de badge van de club op de linkerborst is geel. Het trainingsshirt bevat een ronde hals. De achterkant van het trainingsshirt is iets langer en biedt de optimale bescherming voor de spelers van de Italiaanse topclub.

Het Juventus Champions League trainingstenue wordt compleet gemaakt door een iets donkerder blauw trainingsbroekje. Dit broekje heeft, net als het trainingsshirt, alle kenmerken van het adidas Condivo 21 template. De zijkanten van het broekje bevatten een schuin aflopende band in het geel met blauwe adidas strepen. Ook op het broekje zijn de logo's van adidas en de club geel. Zowel het trainingsshirt als het short bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor ventilatie en afvoer van vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Juventus CL trainingsshirt 2021-2022, welke vanaf nu door de spelers gedragen wordt.

Juventus CL trainingsshirt 2021-2022 bestellen

Het blauw/gele Juventus trainingsshirt 2021-2022 kun je alleen voor volwassenen bestellen. Het shirt is namelijk beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL en heeft een prijs van € 60,-. Check ook andere Juventus producten in de onderstaande winkels!

Bestel dit trainingsshirt direct in de adidas SHOP!

of deze SHOP

of deze fanshop!

Champions League trainingsshirt Juventus 2021-2022

 Achterkant Champions League trainingsshirt Juventus