Juventus trainingsshirt Champions League 2020-2021

Ook dit jaar dragen de spelers van Juventus een speciaal Juventus Champions League trainingsshirt 2020-2021. Dit trainingstenue wordt dit seizoen gedragen tijdens de warming-up en trainingen ter voorbereiding op de wedstrijden in het miljardenbal gedurende 2020-21. Dit seizoen heeft de Champions League collectie van Juve een speciaal thema. Qua design en kleuren zijn de trainingsshirts namelijk geïnspireerd door de adidas UltraBoost sneakers. De nieuwe collectie bevat dan ook speciale Juventus UltraBoost sneakers.

Juventus trainingsshirt 2020-2021 Champions League

Het Juventus Champions League trainingsshirt 2020-2021 (door adidas het Ultimate training shirt genoemd) is dit jaar grijs en bevat dit jaar een all-over print van krassen over het gehele shirt. Het design heeft ook wel wat weg van een camouflage print. Alle logo's op het Juventus training shirt zijn dit jaar oranje. De rechterborst bevat het adidas logo in het oranje en de andere borst is voorzien van het club logo in deze kleur. De adidas strepen staan dit seizoen op de schouders en mouwen van het tenue en zijn ook oranje. Verder bevat het trainingsshirt een toelopende v-hals met kleine opstaande kraag in een iets donkere tint grijs. Het trainingstenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een grijs trainingsbroekje met oranje logo's en oranje adidas strepen.

Juventus travel t-shirt Champions League 2020-21

Nieuw in de Juventus trainingscollectie is het zogenaamde travel t-shirt. Dit is het trainingsshirt dat de spelers van de Italiaanse kampioen dragen tijdens het reizen naar de Champions League wedstrijden. Het travel t-shirt heeft het design van een trainingsshirt en is dit jaar volledig zwart met oranje en zilveren details. Een opvallend detail op de travel t-shirts is dat de adidas strepen twee kleuren hebben. De bovenkant van de banen zijn zilver en aan de onderkant zijn de strepen oranje. Dit seizoen zijn de drie adidas trademark strepen op de zijkanten van de Juventus Champions League travel t-shirts geplaatst. De travel t-shirts bevatten een V-hals en op de borst staan de logo's van Juventus en adidas in het oranje. De achterkant van het t-shirt bevat de naam van de club.  Check hieronder de eerste afbeeldingen van het de nieuwe Champions League collectie van Juventus, welke waarschijnlijk pas medio september door de club en kledingsponsor adidas gelanceerd worden. Check ook het andere Juventus trainingsshirt 2020-2021.

Juventus trainingsshirt bestellen

Het Juventus Elite trainingsshirt 2020-2021 en het travel t-shirt kun dus dus ook pas vanaf nu bestellen. Het Elite trainingsshirt is alleen voor volwassenen beschikbaar en heeft een prijs van € 69,95. De travel t-shirts hebben een prijs van € 49,95. Beide shirts zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL!

Bestel je Juventus trainingskleding direct in deze winkel! 

of deze SHOP

of de officiële adidas SHOP! 

Juventus trainingsshirt Champions League 2020-2021