8 juli 2016

Juventus trainingsshirt 2016-2017

Het nieuwe gele Juventus trainingsshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Adidas en de Italiaanse kampioen. In dit trainingsshirt werken de spelers van Juventus de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden komend seizoen. Adidas is ook komend seizoen kledingsponsor van I Bianconeri. Het Duitse sportmerk is sinds 2015-2016 kledingsponsor van Juventus en zal dit in ieder geval tot 2021 blijven. Het nieuwe trainingsshirt heeft opnieuw een klassieke kleur.

Gouden Juventus training shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Juventus trainingsshirt 2016-2017 is gebaseerd op het nieuwe Condivo 16 template van Adidas en is geheel mat geel (collegiate gold door Adidas genoemd) en bevat een v-hals. De zwarte en witte accenten uit de clubkleuren van ''De Oude Dame'' komen terug aan de zijkanten van de v-hals. Daarnaast komen de Adidas trademark strepen aan de zijkanten van het trainingsshirt in het zwart/grijs terug. De logo's van de club, kledingsponsor Adidas en hoofdsponsor Jeep prijken op de borst. Het nieuwe trainingstenue van Juventus kan gecompleteerd worden door een grijs trainingsbroekje. Dit short bevat ook grijze trademark strepen aan de zijkanten. Bovendien zijn deze shorts uitgerust met de logo van Adidas en de club. De nieuwe trainingskleding van Juventus is uitgerust met de Climacool technology van Adidas. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Dit komt door het vochtafwerende en ventilerende effect.  Check hieronder de foto's van de nieuwe Juventus trainingsshirts voor 2016-2017.  Vanaf nu zullen sterren als Dybala, Alves, Pjanic,  Pogba, Cuadrado en Mandzukic in de nieuwe training shirts schitteren. Check bovendien het nieuwe Juventus trainingspak voor 2016-2017. 

Juventus trainingsshirt kopen

Het nieuwe Juventus training shirt kan je vanaf nu voor zowel kinderen als volwassenen in de onderstaande shops kopen. De prijs van het training shirt voor volwassenen is ongeveer € 45,- en voor KIDS € 38,-. Directe levering en de mogelijkheid tot bedrukking! Check ook het overzicht met andere beschikbare Juventus producten in het overzicht hieronder of hiernaast en vergelijk de prijzen! 

Koop het nieuwste Juve trainingspak in de officiële Adidas shop

of in deze Juventus STORE!

Juventus -training -shirt -2016-2017-geel