Het nieuwe Juventus trainingspak voor 2016-2017 is deze week in het kader van de nieuwe trainingscollectie van de club officieel gelanceerd door kledingsponsor Adidas en de club uit Turijn. Dit is het trainingspak dat door de spelers van de club gedragen wordt tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden gedurende komend seizoen. Adidas verzorgt sinds het seizoen 2015-2016 de tenues en trainingskleding van ''de oude Dame''. Het nieuwe trainingspak bestaat dit jaar uit een training top met hoge hals en een trainingsbroek. We bespreken hieronder het design van het nieuwe trainingspak van de kampioen van Italië.

Geel/grijs Juventus trainingspak 2016-2017

De zip training sweater van Juventus voor 2016-2017 is overwegend geel met grijze accenten. Deze top is gebaseerd op het Adidas Condivo 16 template. Dit betekent dat de drie strepen van Adidas niet meer op de schouders en mouwen staan, maar aan de zijkanten van de sweater. Deze zijn grijs. Verder bevat de trainingssweater een hoge hals. De mouwen van de training top van JUVE hebben een speciaal design. De t nieuwe training sweater is namelijk uitgerust met mouwen die ongeveer tot drie kwart lopen. Dit deel wordt afgesloten door een donker grijze en en licht grijze lijn. Vanuit dat deel loopt een nieuwe sleeve, die nog strakker om de armen valt en aan de onderkant gaten bevat, zodat dit aanvoelt als een handschoen. Op de rechter borst staat het logo van de Duitse kledingsponsor in het grijs en de andere borst bevat de logo's van Juventus en JEEP. Opvallend is dat boven het logo van Juventus geen drie sterren staan. Deze drie sterren, welke naar de 34 kampioenschappen van de club verwijzen, staan wel op de voetbalshirts van de Italiaanse club. Hoofdsponsor JEEP is sinds 2014 shirtsponsor van de club en staat dus ook op de trainingskleding. Het nieuwe trainingspak van Juventus wordt gecompleteerd door een strakke grijze trainingsbroek. Hierop lopen de drie strepen van Adidas als het ware door em deze zijn dus ook grijs Verder is de trainingsbroek uitgerust met de logo's van de club en Adidas en is deze aan de zijkanten uitgerust met twee zakken. De trainingsbroek valt strak om de kuiten en enkels en is aan de onderkant uitgerust met een rits, zodat de broek makkelijk over de voetbalschoenen aan en uit gedaan kan worden.

Zoals alle trainingskleding van Adidas is de nieuwe trainingskleding van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Juventus Stadium in Turijn ook uitgerust met de Climacool technology van Adidas. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van het pak die gedragen zal worden door sterren als Pogba, Cuadrado, Mandzukic, Khedira, Marchisio, Dybala en nog meer sterren. Check bovendien het nieuwe Juventus trainingsshirt voor 2016-2017. 

Juventus trainingspak kopen

Het nieuwe Juve trainingspak voor 2016-2017 bestaat uit een losse sweater en trainingsbroek. De sweater heeft voor volwassenen een prijs van € 75,- en voor kinderen € 65,-. De prijs van de trainingsbroek is voor volwassenen € 50,- en voor kinderen € 45,-. De totaalprijs van het pak is dus € 125,- voor volwassenen en € 110,- voor kinderen. Deze kan je in de onderstaande shops kopen. Wil je andere producten van Juventus kopen? Check dan onder andere het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering!

Koop het nieuwste Juve trainingspak in de officiële Adidas shop

Juventus -trainingspak -2016-2017