2 december 2019

Juventus trainingspak 2020

Juventus en adidas hebben vandaag het nieuwe trainingspak voor 2020 gelanceerd. In dit groene trainingspak werken de spelers van ''I Bianconeri'' de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden in de tweede seizoenshelft van het seizoen 2019-2020. Dit pak wordt dus alleen gedragen van januari tot mei 2020. Dit betreft ook direct het laatste trainingspak van dit seizoen. Medio mei/juni wordt namelijk de nieuwe collectie voor het seizoen 2020-2021 uitgebracht door adi en de Italiaanse recordkampioen.

Groene Juventus trainingstrui en trainingsbroek 2020

Het nieuwe Juventus adidas trainingspak voor 2020 bestaat ook komende periode weer uit een trainingstrui en een trainingsbroek. De trainingstrui heeft dezelfde kleur als het nieuwe warming-up shirt van Juventus. Deze is namelijk geheel groen (door adidas mystery green genoemd) met roze accenten. De kleur roze komt namelijk terug in de logo's van de club en adidas op de borst. Verder heeft de nieuwe Juventus trainingstrui alle kenmerken van het Condivo 19 template. Dit betreft het oude template van adidas en wordt gekenmerkt door de diagonale banen aan de zijkanten van de trainingstrui. Deze banen zijn zwart, evenals de drie trademark strepen van het Duitse sportmerk over de schouders en mouwen. Verder bevat de Juventus sweater een semi hoge hals en de mouwen zijn uitgerust met duimgaten aan de onderkant. Het doel hiervan is dat de training sweater strakker om het lichaam valt. De achterkant van de top is net wat langer en dit biedt weer extra bescherming.

Het Juventus 2020 trainingspak wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek. De broek bevat ook fel oranje logo's van de club en adi aan de zijkanten. De strepen van adidas zijn wit en verder heeft de Juventus trainingsbroek voor 2020 de gebruikelijke kenmerken. De bovenkant is uitgerust met een tailleband, waarmee de fit van de broek versteld kan worden. De onderkant van de trainingsbroek van Juventus bevat enkelritsen, zodat je de broek nog makkelijker over je sneakers en voetbalschoenen aan en uit kunt doen. Daarnaast heeft de Juve trainingsbroek weer een tapered fit. Dit houdt in dat de trainingsbroek strak om de kuiten en enkels valt. In de Juventus trainingspakken is ook de adidas Climalite technologie verwerkt, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het pak dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als De Ligt, Ronaldo, Dybala, Higuain, Mandzukic, Ramsey, Costa, Demiral en nog meer sterspelers. Check bovendien het Juventus Champions League trainingspak!

Juventus trainingspak 2020 kopen

Het groene Juventus trainingspak voor 2020 kun je vanaf nu bestellen. De top en trainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. De prijs van de trainingstrui is € 74,95 voor volwassenen. Bovendien is er een winterversie van de sweater beschikbaar. Deze is € 10,- duurder. De trainingsbroek bestel je al vanaf € 49,95. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Juventus trainingspak direct in DEZE WINKEL 

of deze SHOP