7 augustus 2015

Juventus trainingspak 2015-2016

Het nieuwe Juventus trainingspak voor 2015-2016 is inmiddels ook gelanceerd door de nieuwe kledingsponsor Adidas en de kampioen van Italië. Dit trainingspak wordt door de spelers van Juventus gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. Het nieuwe Juventus trainingspak bestaat dit jaar niet uit een trainingsjack en een trainingsbroek maar uit een sweater en een trainingsbroek. In dit blog bespreken we hoe het nieuwe trainingspak van Juve eruitziet en uiteraard ook waar je het nieuwe pak kan kopen.

Juventus trainingspak 2015-2016

Het nieuwe Juventus trainingspak 2015-2016 bestaat dit jaar dus uit een trainingssweater en een trainingsbroek. De sweater van het nieuwe Juventus trainingspak is geheel in stijl van de clubkleuren van de club en is wit met zwarte accenten. De zwarte accenten komen terug in de drie bekende strepen van Adidas over de schouders en mouwen en in het logo van de Duitse kledingsponsor op de linker borst. Adidas heeft vanaf dit seizoen Nike vervangen als kledingsponsor van De Oude Dame. Verder wordt de sweater gekenmerkt door de hoge kraag met aan de linker zijkant een diagonale rits. Ook bevat de trainingssweater dunne verticale lijntjes over de borst. De onderkant van de sweater is uitgerust met twee horizontale lijnen in de kleuren roze en zwart. Roze is bovendien de kleur van het nieuwe Juventus uitshirt voor 2015-2016. Het nieuwe Juventus trainingspak wordt gecompleteerd door een overwegend zwarte trainingsbroek. De zijkanten van de trainingsbroek bevatten de drie witte Adidas strepen en bovendien zijn de logo's van Adidas en Juventus vertegenwoordigd op de broek. Ook is de Juventus trainingsbroek uitgerust met twee zakken aan de zijkanten en bevat de onderkant van het Juventus trainingspak ook ritsen, zodat je je voetbalschoenen makkelijk uit kunt trekken. Een ander kenmerk van de de trainingsbroek is dat deze strak om de kuiten en enkels valt. De Juventus trainingspakken voor 2015-2016 bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Adidas Climacool technologie, zodat de spelers van Juventus optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van het nieuwe Juventus trainingspak 2015-2016, waarin sterren als Pogba, Morata, Dybala, Marchisio, Llorente, Khedira, Mandzukic, Evra en nog meer sterren van de club in schitteren gedurende het seizoen 2015-2016.

Juventus trainingspak 2015-2016 kopen

Het nieuwe Juventus trainingspak met sweater voor 2015-2016 kan je nu kopen in de online Juventus shop van Adidas. De sweater en de trainingsbroek van Juve kan je daar als twee losse items kopen. De prijs van de trainingssweater is € 65,- en de prijs van de trainingsbroek is € 50,-. Check ook de andere beschikbare Juventus producten in het overzicht hiernaast! Directe levering en gratis verzending! Wil je liever het nieuwe presentatiepak van Juventus? Check dan hier! 

Update! Voor kinderen is er inmiddels een roze trainingspak door Adidas en Juve gelanceerd. Check dit trainingspak hier! 

Juventus -trainingspak -2015-2016


Juventus -trainingsbroek -2015-2016