1 juli 2015

Juventus uitshirt 2015-2016

Het nieuwe roze Juventus uitshirt 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door de nieuwe kledingsponsor Adidas en de Oude Dame. Het is dit seizoen voor het eerst dat Adidas kledingsponsor is van de club uit Turijn. Vanaf 2003 was Nike kledingsponsor van de Italiaanse club. In het nieuwe uitshirt speelt Juventus de Serie A, Champions League en Coppa Italia uitwedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. Het nieuwe voetbalshirt van de Champions League finalist heeft een opvallend design. Het is namelijk overwegend roze.

Juventus uittenue 2015-2016

Het Juventus uitshirt 2015-2016 herbergt twee tinten roze. Het shirt is namelijk overwegend licht roze en bevat donker roze elementen in de bies aan de onderkant van de mouwen en in een horizontale baan over het midden van het nieuwe uitshirt. Vier seizoenen geleden, tijdens het seizoen 2011-2012, was het Juventus shirt voor het laatst overwegend roze en daarvoor voor het bij het 90 jarig bestaan van de club in 1987 het geval. De roze kleur is een verwijzing naar de eerste voetbalshirts die Juventus had bij de oprichting van de club in 1897. Tot 1903 had Juventus altijd roze shirts en daarna werd pas voor de verticaal gestreepte zwart/witte voetbalshirts gekozen. De zwarte details, welke afkomstig zijn van de clubkleuren van Juventus komen terug in de ronde hals en in de drie Adidas strepen over de mouwen. Ook de witte details uit de clubkleuren van I Bianconeri komen terug op het shirt. Het midden van het shirt is namelijk ook uitgerust met twee horizontale witte banen. Ook aan de onderkant van het shirt komt een witte band terug. De rechter borst bevat het logo van de Duitse kledingsponsor en de andere borst bevat het embleem van Juventus. Daarboven staan voor het eerst in de geschiedenis drie gouden sterren, welke verwijzen naar de 31 (eigenlijk 33) kampioenschappen van de Italiaanse club. Hoofdsponsor Jeep staat in een zwart vlak op het midden van het shirt. Het nieuwe Juventus uittenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een licht roze vlak met daarin drie zwarte Adidas trademark strepen. Ook de logo's van Juventus en Adidas zijn vertegenwoordigd op de shorts. De kousen van het nieuwe Juventus uittenue 2015-2016 herbergen dezelde kleuren als het uitshirt. Deze zijn namelijk overwegend licht roze met aan de bovenkant een zwarte band met daarin drie roze Adidas strepen. Op het midden van de kousen komen twee witte banen en een donker roze baan terug. Check hieronder de foto's van de nieuwe Juventus uitshirts 2015-2016, waarin sterren als  Pogba, Pirlo, Morata, Vidal, Marchisio, Dybala, Chiellini en nog meer andere sterren komend seizoen zullen schitteren. Vandaag lanceerde Juventus ook het nieuwe thuisshirt van Adidas voor 2015-2016.

Officiële Juventus bedrukking uitshirt 2015-2016

De officiële Juventus bedrukking van de namen en nummers op de achterkant van het Juventus uitshirt 2015-2016 is ook veranderd ten opzichte van vorig seizoen. Deze bedrukking is overwegend zwart met een witte uitlijning. De letters van de officiële bedrukking zijn niet uitgerust met het logo van de club, maar het rugnummer wel. Daarnaast is het mogelijk de Juventus voetbalshirts te laten bedrukken met de Coppa Italia badge. Dit is de badge in stijl van de Italiaanse vlag die Juventus op het midden van de borst mag dragen, omdat het Serie A kampioen is van 2014-2015. Daarnaast is het mogelijk de Champions League bal op de mouwen te laten bedrukken.

Juventus uitshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Juventus thuisshirt 2015-2016 kan je zowel in volwassen maten als in kindermaten vanaf nu kopen in de online Juventus shop van Subside Sports. De prijs van het shirt in volwassen maten is € 85,- en in kindermaten € 64,95. Bij Subside Sports scoor je ook nog eens automatisch een korting van 10%.  Laat ook je voetbalshirt bedrukken met de officiële Juventus bedrukking van alle sterspelers of eigen naam en nummer! Check hiernaast of hieronder ook de andere beschikbare Juventus producten van Adidas, zoals het nieuwe trainingsshirts, trainingspak en presentatiepak of de Juventus retro shirts.

Heb je een mening over het roze Juve uitshirt. Deel het hieronder...


Juventus -uitshirt -2015-2016

Juventus -adidas -uitshirt -2015-2016