28 augustus 2015

Juventus trainingsjack Champions League 2015-2016

Juventus en Adidas hebben nu ook een nieuwe anthem trainingsjack gelanceerd voor de Champions League wedstrijden gedurende 2015-2016. Dit anthem trainingsjack wordt door de spelers van Juventus gedragen tijdens de opkomst op het veld en tijdens het afspelen van het Champions League anthem/ nummer voorafgaande aan de Europese wedstrijden dit seizoen. Juventus is ingedeeld in poule D met Sevilla, Borussia Monchengladbach en Manchester City. In dit blog bespreken we het design van het vandaag gelanceerde trainingsjack. De lancering hiervan volgt op de bekendmaking van het nieuwe Champions League uitshirt en presentatiepak van de club.

Juventus anthem jack Champions League

Het nieuwe Juventus anthem Champions League trainingsjack is geheel in stijl van het design van het nieuwe Champions League uitshirt of 3e shirt van de club. Het jack is namelijk geheel zwart en is uitgerust met gouden accenten. Deze gouden accenten zijn te vinden in de bekende Adidas strepen over de mouwen. Adidas is vanaf dit seizoen kledingsponsor van ''De Oude Dame'' en zal dat in ieder geval de komende zes jaar blijven. Hiermee heeft Adidas het stokje overgenomen van de grote concurrent Nike. De gouden accenten komen ook terug in de banen aan de achterkant van de onderkant van het jack. Hier bevinden zich twee horizontale banen, waarvan er één goud is en één grijs. Ook de logo's van Juventus en Adidas op de borst zijn goud. Verder bevat het jack verschillende zakken. Zo is op de linker borst een verticale borstzak bevestigd. Deze bevat een klein ritsje. Bovendien zijn de zijkanten van het jack uitgerust met twee zakken met een rits. Verder is het jack uitgerust met een retro achtige baseball kraag. Check hieronder de foto's van het nieuwe anthem trainingsjack van Juve dat gedragen zal worden door sterren als Khedira, Pogba, Marchisio en Mandzukic gedurende 2015-2016. De Juventus anthem jacks zijn ideaal om in de vrije tijd te dragen, maar ook om in te trainen. De jacks bestaan namelijk voor 100% uit gerecycled polyester. Eerder lanceerde Juventus al een speciaal anthem jack voor de Serie A en Coppa Italia wedstrijden.

Juventus Champions League trainingsjack kopen

Het nieuwe Juventus anthem trainingsjack 2015-2016 kan je voor kinderen en volwassenen kopen in de hieronder aangegeven shops. De prijs van het jack in volwassen maten is ongeveer € 79,95 en in kindermaten € 69,95. Check bovendien het overzicht met beschikbare Juventus producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe Juve anthem trainingsjack in de officiële Juve shop van Adidas

of in de online Juventus voetbalshop!

Juventus -anthem -champions -league -trainingsjack -2015-2016