27 augustus 2015

Zwarte Juventus uitshirt 2015-2016

Het nieuwe zwarte Juventus uitshirt of 3e shirt is vandaag officieel gelanceerd tijdens de campagne #BETHEDIFFERENCE van Adidas. In dit voetbalshirt speelt Juventus vooral de Champions League uitwedstrijden gedurende 2015-2016, maar ook een aantal uitwedstrijden in de Serie A en Coppa Italia. Eerder lekte het design van het nieuwe Juventus voetbalshirt al uit. Dit blijkt ook daadwerkelijk het nieuwe shirt van de club uit Turijn te worden. Het shirt werd tegelijkertijd met het nieuwe 3e shirt van Bayern München, Real Madrid, AC Milan en Manchester United officieel bekend gemaakt. Alle 3e shirts hebben het zogenaamde ''Spark in the Night'' thema en hebben een donkere kleur met felle details.

Juventus 3e shirt 2015-2016

Het nieuwe Juventus 3e shirt of alternatieve uitshirt is geheel zwart en wordt verder gekenmerkt door de gouden details over het shirt. Deze combinatie van zwart en goud zijn geïnspireerd door het stadion van de club. De gouden details komen in verschillende details terug op het voetbalshirt van Juve. Zo bevat het shirt gouden Adidas strepen over het shirt en worden de mouwen afgesloten door een gouden band. Ook het logo van Adidas en Juventus op de borst zijn goud. Boven het logo van Juventus prijken bovendien drie gouden sterren, welke verwijzen naar de 30 Serie A kampioenschappen van de club. Hoofdsponsor JEEP staat op het midden van het nieuwe zwarte Juventus uitshirt. Verder is het shirt uitgerust met een ronde hals. Opvallend aan het nieuwe zwarte Juventus tenue is dat deze gecompleteerd wordt door een flitsend voetbalbroekje. Het short is namelijk aan de bovenkant zwart en loopt naar de onderkant over in het wit. De overgang wordt gecreëerd door een design van zwarte en witte ruiten. Verder is het voetbalbroekje van ''de Oude Dame'' uitgerust met gouden Adidas strepen aan de zijkanten van het short en staan de logo's van Adidas en de club in het goud op het broekje. De kousen hebben een combinatie van zwart en goud. Check hieronder de foto's van het nieuwe Juventus 3e of Champions League shirt 2015-2016. In dit voetbalshirt schitteren sterren als Morata, Mandzukic, Pogba, Khedira en Marchisio. Eerder werd het nieuwe Juventus thuisshirt en Juventus uitshirt voor 2015-2016 al officieel gelanceerd door de nieuwe kledingsponsor Adidas.

Juventus Champions League shirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe zwarte Juventus uitshirt of Champions League 2015-2016 kan je vanaf nu voor kinderen en volwassen kopen in de hieronder aangegeven shops. De prijs van het shirt in volwassen maten is ongeveer € 79,95 - € 84,95 en de prijs van het shirt voor kinderen is € 64,95. In de officiële Juventus shop van Adidas kan je dit voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Dit betreft dan de officiële Juventus bedrukking. Check bovendien hieronder of hiernaast het overzicht met beschikbare Juventus producten. Directe levering en gratis verzending

Koop het Juventus Champions League shirt in de online Juventus shop
of in de online Juventus voetbalshop!

Juventus -3e -shirt -2015-2016

Juve -3e -shirt -2015-2016

Zwarte -juventus -shirt -2015-2016