Juventus trainingsjack 2020-2021

Ook het nieuwe Juventus trainingsjack 2020-2021 is vandaag officieel gelanceerd. Dit betreft het trainingsjack dat de spelers van de club uit Turijn dragen tijdens de opkomst op het veld voorafgaande aan de Serie A, Coppa Italia en Champions League thuiswedstrijden gedurende 2020-2021. Dit jack wordt maar alleen vanaf de kleedkamer naar het veld gedragen en wordt uitgedaan zodra de wedstrijden van ''I Bianconeri'' beginnen. Dit jack wordt door Juve overigens ook gedragen tot het einde van 2019-2020. 

Het zwarte Juventus anthem trainingsjack 2020-2021

Ook dit seizoen is adidas verantwoordelijk voor het design van het Juventus trainingsjack. Sinds 2015-2016 is het Duitse sportmerk kledingsponsor van de club van trainer Maurizio Sarri. Het Juventus anthem jack is geheel in stijl van de kleuren van het Juventus voetbalshirt. Het jack is zwart en wordt gekenmerkt door de zilveren adidas strepen over de mouwen en schouders. Deze strepen lopen door over de gehele lengte van de mouwen en schouders en in het design van de strepen is door adidas een speciale structuur verwerkt. De Juventus trainingsjacks bevatten komend seizoen een semi-hoge hals. De hals is wat lager dan die van de jacks van vorig seizoen. Een ander opvallend detail van de Juventus jacks zijn de logo's van adidas en de club op de borst. Deze zijn monochroom. Dit betekent dat deze vrijwel dezelfde kleur hebben als het trainingsjack en dan ook bijna niet zichtbaar zijn. De rechterborst bevat het adidas logo en de andere borst het logo van de club uit Turijn. In het logo van Juve is een kleine verandering aangebracht op de trainingskleding. Het logo bevat namelijk niet meer de naam van de clu, maar alleen de iconische J. Het trainingsjack bevat evenals voorgaande seizoenen een doorlopende rits en twee zakken aan de zijkanten. Bovendien wordt het jack gekenmerkt door de strakke fit. De reden hiervan is dat het jack gemaakt is van een combinatie van polyester (86%) en spandex (14%). 

Het nieuwe Juventus anthem trainingsjack kun je perfect combineren met de trainingsbroek van het Juventus trainingspak 2020-2021. Deze trainingsbroek is namelijk komend seizoen geheel zwart met witte details. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe trainingsjack van Juve, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als De Ligt, Ronaldo, Dybala, Ramsey en nog meer sterren. 

Juventus trainingsjack bestellen

Het Juventus trainingsjack 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen. Het jack is zowel beschikbaar voor volwassenen als voor kinderen. Voor volwassenen heeft het jack een prijs van € 89,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen heeft het jack een prijs van € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). Check ook andere Juventus trainingskleding in de onderstaande shops!

Bestel je Juventus trainingsjack altijd in deze winkel! 

of de officiële adidas SHOP! 

of deze SHOP

Juventus anthem trainingsjack 2020-2021