18 mei 2021

Juventus keepersshirt 2021-2022

Adidas en Juventus hebben nu ook het groene Juventus keepersshirt 2021-2022 officieel gepresenteerd. Dit gebeurde tegelijkertijd met de lancering van het Juventus thuisshirt 2021-2022. Dit keepersshirt wordt door Wojciech Szczęsny en Carlo Pinsoglio gedragen tijdens de Serie A, Coppa Italia en Europese thuiswedstrijden in het Allianz Stadium gedurende 2021-2022. Waar het nieuwe Juventus thuistenue 2021-2022 geinspireerd is door het 10jarig jubileum van het stadion van de club, heeft het keeperstenue van ''I Bianconeri'' een standaard template.

Juventus keeper shirt 2021-2022

Het Juventus keepersshirt 2021-2022 is namelijk gebaseerd op het Condivo 21 GK template. Dit template gebruikt adidas voor alle clubs waarvan het kledingsponsor is, dus ook bijvoorbeeld voor de keeperstenues van Ajax, Feyenoord, Real Madrid, Bayern Munchen, Arsenal en Manchester United. Het Juventus keeperstenue is overwegend groen en wordt gekenmerkt door de print van dunne golven en geometrische vormen, welke door elkaar heen lopen. Deze print loopt ook door over de achterkant en mouwen van het nieuwe Juventus keeperstenue. De zijkanten van het keepersshirt bevatten brede lichtgroene sidepanels en deze kleur komt ook weer terug in de band aan de achterzijde van de V-hals. De adidas strepen op de schouders zijn wit en hetzelfde geldt voor alle logo's op het Juventus keeperstenue 2021-2022. De rechterborst bevat het adidas performance logo. Het Duitse sportmerk verzorgt sinds 2015 de tenues van de club uit Turijn. De andere borst is uitgerust met het moderne Juventus logo en op het midden van het tenue staat sponsor JEEP. Onder het logo van JEEP prijkt dit seizoen een nieuw logo, namelijk die van 4XE. Dit is de nieuwe plug-in hybride technology van JEEP. De binnenkant van de hals bevat nog een detail. Hier staat de tekst: ''10 YEARS AT HOME'', waardoor het keepersshirt toch nog een beetje een ode is aan jubileum van het Allianz Stadium. Het Juventus keeperstenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een groen keepersbroekje met aan weerszijden witte adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Alle adidas keeperstenues 2021-2022 zijn dit jaar voorzien van de adidas AeroReady technologie. Deze technologie is in de stof van het tenue (Primegreen polyester) verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het keeperstenue dat vanaf nu door de keepers van de ''Oude Dame'' gedragen wordt in de thuiswedstrijden. Tijdens de uitwedstrijden dragen de keepers namelijk een ander keepersshirt, welke tegelijkertijd met het uittenue gepresenteerd wordt.

Juventus keepersshirt bestellen

Het adidas Juventus keepersshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen. De prijzen van de shirts zijn hetzelfde als afgelopen seizoenen. Voor volwassenen is het shirt EU 89,95 en voor kinderen EU 69,95. In de onderstaande webshops kun je de Juventus tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel het Juventus keepersshirt direct in deze SHOP 

of deze winkel!  (inclusief officiële bedrukking)

Juventus keepersshirt 2021-2022

 

Detail Juventus keepersshirt 2021-2022