31 juli 2020

Juventus keepersshirt 2020-2021

Niet alleen de spelers van Juventus zijn vandaag in het nieuwe gestoken, ook de keepers van Juventus dragen dit seizoen een nieuw keepersshirt. Dit keeperstenue werd vandaag door adidas en de club officieel gepresenteerd. Het keepersshirt wordt door Buffon, Szczesny en Pinsoglio gedragen tijdens de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden in 2020-2021. Zoals alle keeperstenues van adidas heeft het Juventus keepersshirt het standaard template dat het Duitse sportmerk dit seizoen voor alle keeperstenues gebruikt, het adiPRO20 template.

Geel Juventus keeper shirt en tenue 2020-2021

Het Juventus keepersshirt is dit jaar een combinatie van geel en blauw. Hiermee is het keeperstenue geheel in stijl van de kleuren van de vlag van de stad Turijn. De body van het tenue is geel en de zijkanten van het tenue, inclusief de mouwen bevatten een blauwe taping. In deze taping is een camouflage achtige print verwerkt. Deze print komt ook weer terug in de v-hals van het keepersshirt van Juventus. Ook de drie adidas strepen op de schouders van het voetbalshirt zijn blauw. Hetzelfde geldt voor alle logo’s op het tenue. De rechterborst bevat het logo van adidas en de linkerborst het clublogo met drie sterren, welke verwijzen naar de 36 kampioenschappen van ‘’I Bianconeri.’’ Op het midden van het keeperstenue staat hoofdsponsor JEEP, welke sinds 2012 shirtsponsor is van de Italiaanse grootmacht.Voor het eerst zijn de keeperstenues uitgerust met de nieuwe adidas AeroReady technologie. Dit is de opvolger van de Climalite technologie en zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en zweet en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Juventus keepersshirt 2020-2021, welke vanaf nu gedragen wordt door de keepers van het eerste elftal en alle jeugdelftallen. Check ook het nieuwe Juventus thuisshirt! 

Juventus keepersshirt bestellen

Het gele Juventus keepersshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en voor volwassenen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) heeft het shirt een prijs van € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 69,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel het Juventus keepersshirt altijd in deze SHOP 

of deze winkel! 

Juventus keepersshirt 2020-2021