16 mei 2018

Juventus keepersshirt 2018-2019

De keepers van Juventus dragen komend seizoen een geheel nieuw keepersshirt. Dit tenue werd tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt voor 2018-2019 bekend gemaakt. In dit shirt zien we Buffon niet meer. De Italiaanse keeper hangt na het seizoen 2017-2018 zijn handschoenen en voetbalschoenen aan de wilgen. In dit nieuwe keepersshirt zien we uiteraard wel de andere keepers van de Italiaanse kampioen (Szczesny, Pinsoglio, Loria en Del Favero) in de Serie A, Coppa Italia en Champions League thuiswedstrijden gedurende 2018-2019. Wil je alles weten over het nieuwe shirt van Juve? Check hieronder de details.

Groen Juventus keeper shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe keepersshirt van Juventus heeft hetzelfde template als het keepersshirt van Bayern München. Beide shirts zijn namelijk geïnspireerd door het adiPRO 18 template. Het keepersshirt van Juventus wordt gekenmerkt door de horizontale groene banen over de body van het voetbalshirt. Deze banen hebben twee verschillende tinten groen en hebben verschillende diktes. Deze banen lopen in elkaar over en dit geeft het shirt een opvallend design. De drie adidas strepen op de schouders en mouwen zijn fel groen. De mouwen van het keeperstenue van Juve zijn donker groen en de achterkant van het shirt ook geheel groen. Verder bevat het shirt weinig opvallende accenten. De rechter borst is uitgerust met het adidas performance logo. Het Duitse sportmerk verzorgt al sinds 2015 de tenues en trainingskleding van ''I Bianconeri.'' De andere borst bevat het logo van de club en boven dit logo staan drie sterren, welke verwijzen naar de 34 landskampioenschappen van de club. Per tien kampioenschappen mag er in Italië een ster aan het logo toegevoegd worden. Op het midden van het shirt staat traditiegetrouw het logo van sponsor JEEP, waarmee de club ook sinds 2015 een verbintenis heeft.

Het nieuwe Juventus keeperstenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een geheel groen keepersbroekje met aan de zijkanten fel groene adidas strepen. Op de keepersbroekjes staan ook de logo's van de club en adidas. De kousen van het nieuwe tenue zijn ook groen met fel groene details. Check hieronder nog een afbeelding van het nieuwe keepersshirt van Juventus of check het nieuwe thuisshirt voor 2018-2019!

Juventus keepersshirt bestellen

Het nieuwe Juventus keepersshirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu alleen voor volwassenen bestellen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL in de onderstaande shops. De prijs van het shirt is € 99,95 en in deze winkels kan je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Wil je andere producten van de Italiaanse kampioen bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Juventus keepersshirt in de ADIDAS SHOP