8 juni 2017

Juventus keepersshirt 2017-2018

Het nieuwe Juventus keepersshirt voor 2017-2018 is tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt van Juve officieel gelanceerd. In dit nieuwe shirt werken keepers als Buffon en Neto de Serie A, Coppa Italia en Champions League thuiswedstrijden af in het Allianz Stadium gedurende 2017-2018. Het vandaag gepresenteerde keepersshirt en tenue betreft alleen het shirt dat de keepers tijdens de thuiswedstrijden in Turijn dragen. Wanneer het nieuwe uitshirt bekend gemaakt wordt, lanceren de club en kledingsponsor adidas ook een nieuw keepersshirt in een andere kleur. Check hieronder alle details over het nieuwe shirt van Gianluca Buffon.

Licht blauw Juventus keeper shirt en tenu 2017-2018

Het nieuwe Juventus keepersshirt is geïnspireerd door het adidas REVIGO 17 template. Dit is het template waarop alle keeperstenues van adidas clubs op gebaseerd zijn. Ook de keepersshirts van clubs als Real Madrid, Bayern München, Ajax en Feyenoord zijn geïnspireerd door dit template. Het nieuwe keepersshirt van Juve is overwegend licht blauw. Deze kleur wordt door het Duitse sportmerk ''mystery petrol'' genoemd. Verder heeft het shirt een vrij simpel design. Het shirt bevat een v-hals en over de mouwen lopen de witte trademark strepen van adidas. Ook het logo van het Duitse sportmerk op de rechter borst is wit. Juventus en adi zijn sinds 2015-2016 partners van elkaar. Beide partijen hebben een contract tot 2021. De andere borst is uitgerust met het nieuwe logo van de Italiaanse kampioen. Dit logo bestaat uit een J en daarboven prijkt de naam van de club. Boven dit logo staan drie witte sterren, welke verwijzen naar de 33 Serie A landskampioenschappen van de club. Hoofdsponsor JEEP prijkt sinds 2012 op het midden van de keeperstenues en voetbaltenues van Juventus. Het nieuwe keeperstenue wordt gecompleteerd door een keepersbroekje in dezelfde kleur als het shirt. Op dit broekje staan ook weer de logo's van de club en adidas en de zijkanten bevatten witte strepen van adidas. De kousen van het tenue zijn ook een combinatie van licht blauw en wit.

Zoals alle adidas tenues zijn de nieuwe keeperstenues van de Champions League finalist van 2017 uitgerust met de adidas Climacool technology. Deze technologie zorgt voor ventilatie, vochtafvoer en verkoeling, zodat de keepers optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwe Juventus thuisshirt voor 2017-2018.

Juventus keepersshirt kopen

Het Juventus keepersshirt 2017-2018 van Buffon en de andere keepers van ''I Bianconeri'' kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt voor kinderen is € 74,95 en voor volwassenen € 99,95. In deze shops kan je het nieuwe keepersshirt van Juventus ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Andere producten van de club kopen? Check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Juventus keepersshirt in DEZE SHOP (inclusief officiële bedrukking)

of deze adidas JUVE WINKEL

of deze online STORE.