Juventus en adidas lanceren kleurig warming-up shirt 2022

Juventus en adidas hebben vandaag een opvallend nieuw Juventus warming-up shirt 2022 gepresenteerd! Het warming-up shirt past perfect bij de carnavalsperiode, maar dat vormt niet de inspiratie van het nieuwe Juventus pré match top 2022. Daarover straks meer! Het inloopshirt wordt door de equipe van trainer Massimiliano Allegri gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de resterende Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijd dit seizoen. Dit shirt wordt alleen gedragen in de periode maart-juni 2022 en betreft direct het laatste trainingsshirt van dit seizoen. Medio mei/juni lanceren adidas en Juventus de nieuwe trainingscollectie voor 2022-2023.

Juventus warming-up shirt 2022

Het adidas Juventus warming-up shirt 2022 borduurt verder op het thema van het Juventus uitshirt 2021-2022. Dit tenue is geïnspireerd door de (elektronische muziekscene) van Turijn en het bekende Club to Club festival. In het nieuwe warming-up shirt is dit vertaald naar de zigzagbanen die horizontaal over het shirt lopen. Deze hebben een ook nog eens een opvallende kleurencombinatie en zijn oranje (Crew Orange), roze (Screaming Pinl) en turquoise (Hi-Res Aqua). Deze zigzagbanen worden geflankeerd door zwarte banen en de logo's van de club en adidas zijn wit, waardoor beide clubkleuren toch nog in het warming-up shirt terug komen. Het Juventus warming-up shirt wordt verder afgemaakt door een zwarte ronde hals en zoals bij alle warming-up shirts van adidas het geval is, ontbreken de adidas strepen op het shirt.

Het warming-up shirt wordt alleen gedragen in de warming-up vlak voordat de wedstrijden beginnen. Tijdens de trainingen in de tweede seizoenshelft draagt ''La Vecchia Signora'' een grijs trainingsshirt, welke verder alle kenmerken heeft van het TIRO21 template van adidas. Dit shirt bevat op de mouwen oranje adidas strepen. Ter hoogte van de mouwen vervagen deze strepen, omdat zich hier een speciaal gaasje bevindt. De zijkanten van het trainingsshirt bevatten ene oranje band en de kraag is zwart. Ook de logo's van adidas en de club op de borst zijn zwart. Zowel het warming-up shirt als het trainingsshirt zijn uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de trainingskleding verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwste Juventus trainingskleding, welke vanaf nu tot mei/juni gedragen wordt door spelers als Dybala, Chiellini, Melo, Cuadrado, Vlahovic, Zakaria, Chiesa, Morata, De Ligt, McKennie, Kean, Jorge en nog meer spelers.

Juventus warming-up shirt 2022 bestellen

Het Juventus warming-up shirt 2022 is alleen beschikbaar voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en heeft een prijs van € 64,95. Het trainingsshirt is € 45,-. In de onderstaande winkels vind je ook nog andere Juventus trainingskleding! Directe levering gegarandeerd!

Bestel dit Juventus warming-up shirt direct in deze SHOP

of deze fanshop!

of de adidas SHOP!

Juventus warming-up shirt 2022

Juventus warming-up shirt 2022

Juventus trainingsshirt 2022