19 december 2018

Juventus draagt flitsende warming-up shirt in 2019

Juventus en adidas hebben vandaag een nieuw warming-up shirt voor 2019 gelanceerd! Dit nieuwe shirt wordt door de club uit Turijn gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden in 2019. In de achtste finales van het miljardenbal keert Ronaldo met Juve terug naar Spanje, waarin de club het opneemt tegen Atletico Madrid. De club uit Turijn snakt naar een Europese prijs en dit seizoen wordt alles op alles gezet om die prijs binnen te slepen. De club stijgt op nationaal niveau al jarenlang boven al haar concurrenten uit. In Europa dateert de laatste prijs van 1996, het jaar waarin zowel de Champions League als de Europese Supercup en de wereldbeker gewonnen!

Juventus pre match top 2019

Voor de warming-up shirts van 2019 heeft adidas een nieuw template geïntroduceerd. Ook de nieuwe pre-match tops van clubs als Real Madrid, Manchester United en Bayern München zijn gebaseerd op dit nieuwe template. Het Juventus warming-up shirt voor 2019 is geheel in stijl van de clubkleuren van I Bianconeri en is een combinatie van zwart en wit. Het shirt bevat verder een all-over print van golvende banen, waardoor de spelers direct imponeren wanneer ze het veld betreden. Het is het perfecte shirt om chaos te creëren! De pre match tops zijn dit jaar niet alleen in samenwerking met adidas tot stand gekomen. Ook Parley for Oceans komt hier om de hoek kijken. De shirts zijn namelijk gemaakt van gerecyled plastic uit de oceaan. Een verwijzing naar de samenwerking tussen adidas en Parley bevindt zich in een taping aan de binnenkant van het shirt en in een tag aan de onderkant van het inloopshirt van Juve. Op de borst van het shirt staan de logo's van adi en de club in het fel geel, zodat deze ook opvallen! Het shirt wordt afgemaakt door een mooie, ronde hals. 

Tijdens de warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden dragen de spelers al de voetbalbroekjes van de wedstrijd. Dit betekent dat adidas geen speciale broekjes voor dit tenue gelanceerd heeft. Dit shirt wordt overigens alleen gedragen vanaf januari 2019 tot mei 2019 en betreft de laatste collectie voor het seizoen 2018-2019. Medio mei/juni wordt de nieuwe collectie voor 2019-2020 officieel gelanceerd door adidas en de club! Check ook het nieuwste Juventus trainingspak voor 2019!

Juventus warming-up shirt 2019 bestellen

Het nieuwe Juventus pre-match top 2019 van adi kan je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Voor kinderen kan dit in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 en voor volwassenen kan dit in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt in kindermaten is € 50,- en voor volwassenen € 55,-. Wil je andere Juve producten bestellen? Check dan ook het overzicht met producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het nieuwe Juventus warming-up shirt voor 2019 in deze SHOP 

of deze winkel!