Juventus Champions League trainingsjack 2021-2022

De nieuwe Juventus Champions League collectie bevat ook een tweetal nieuwe trainingsjacks. Één van die jacks wordt door het team van trainer Massimo Allegri gedragen tijdens de opkomst op het veld voorafgaande aan de wedstrijden in het miljardenbal. Dit betreft het zogenaamde ZNE Anhem jack, waarin we de spelers van Juventus ook zien tijdens het afspelen van de welbekende Champions League hymne. De nieuwe collectie van ''I Bianconeri'' bevat daarnaast een zogenaamd Icons jack. Dit jack wordt niet door de spelers gedragen, maar is geïnspireerd door de Juventus trainingsjacks van de jaren '90.

Juventus ZNE jack 2021-2022

De Juventus Champions League collectie 2021-2022 is in geheel in stijl van de kleuren van de stad Turijn: blauw/geel. Deze kleurencombinatie is dan ook gebruikt voor het Juventus 3e shirt 2021-2022, het tenue waarin de club de uitwedstrijden in de Champions League speelt. Ook het adidas Juventus ZNE Anthem jack heeft deze kleurencombinatie. Het trainingsjack is blauw (Victory Blue) met gele details. Deze gele details komen terug in het vlak op de schouders en in de rits van het anthem jack. Ook de logo's van Juventus en de club op de borst zijn geel. De ZNE Anthem jacks zijn van een ander materiaal gemaakt dan waar de spelers in trainen. De jacks zijn namelijk gemaakt van een dubbel gebreid materiaal (56% katoen, 40% polyester, 4% elastaan). Dit materiaal heeft als kenmerk dat het zacht aanvoelt, zich perfect aanpast aan het lichaam en je warm houdt. Deze jacks hebben een normale pasvorm en bevatten ook twee zakken aan de zijkanten. Ook de geribbelde boorden van de mouwen en de onderkant van het trainingsjack zorgen ervoor dat deze goed om het lichaam valt.

Juventus ICONS trainingsjack 2021-2022

Het Juventus icons trainingsjack 2021-2022 heeft ook een echte jaren '90 look en is gemaakt van nylon, dat ook doet denken aan het materiaal dat in de jaren '90 gebruikt werd. Dit materiaal kenmerkt zich door het kreukelige design. Deze jacks bevatten een super dun laagje, welke wind en regen tegenhouden. Ook in dit jack komen de kleuren van Turijn terug. De bovenkant van het jack is wit en de onderkant is blauw. Beide delen worden gescheiden door een fel gele baan, waarin mesh verwerkt is. Dit trainingsjack is uitgerust met een baseball kraag. De blauwe adidas strepen lopen over de gehele lengte van de mouwen en ook de rits van het trainingsjack is blauw. Het logo van adidas prijkt in het blauw/geel op de rechterborst en de andere borst bevat de badge van de club. Ook dit jack bevat twee zakken.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Juventus Champions League trainingsjacks 2021-2022, waarin we vanaf nu spelers als Dybala, Chiesa, Moise Kean, Locatelli, Morata, Chiellini, Bonucci, de Ligt en nog meer spelers zien en check ook het nieuwste Juventus Champions League trainingspak 2021-2022.

Juventus trainingsjack bestellen

De nieuwe Juventus trainingsjacks kun je alleen voor volwassenen bestellen. De jacks zijn namelijk beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Het ZNE jack heeft een prijs van € 130,- en het ICONS trainingsjack is € 85,-. Check ook andere Juventus producten in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel je Juventus trainingsjack altijd in de adidas SHOP!

of deze SHOP

of deze fanshop!

Juventus ZNE anthem jack 2021-2022

 

Juventus ICONS trainingsjack 2021-2022