29 juli 2016

Juventus 3e shirt 2016-2017

Het nieuwe Juventus 3e shirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door de club en Adidas als onderdeel van de Adidas film: ''First never follows.'' Deze film bevat sterren als Pjanic, Dybala, Sandro en Chiellini. In dit alternatieve uitshirt van ''de oude Dame'' speelt de club in dit vooral de uitwedstrijden in de Champions League en Coppa Italia gedurende komend seizoen. Bovendien speelt de club in dit shirt waarschijnlijk een aantal wedstrijden in de Serie A. Juventus is afgelopen seizoen opnieuw kampioen van Italië geworden en strijdt daarom opnieuw in de Champions League. Het nieuwe shirt van de club uit Turijn is geïnspireerd door een andere bijnaam van de club: ''de zebra's''. Tijdens de jaren '90 droeg de club ook een speciale badge op het shirt met daarin de zebra. We bespreken het design van het mogelijke nieuwe Champions League shirt van de club hieronder.

Juventus Champions League shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe shirt van Juventus is in tegenstelling tot het nieuwe thuisshirt overwegend wit met een opvallende print over de mouwen. De mouwen zijn namelijk uitgerust met zwarte en witte strepen, welke het design hebben van de strepen van een zebra. Dit is een ode aan de shirts van de jaren '90. Verder is het shirt uitgerust met een kleine v-hals en bevatten de onderkant van de mouwen een dunne zwarte baan. Ook de Adidas strepen aan de zijkanten van het shirt zijn zwart. Dit geldt ook voor de logo's van Adidas en JEEP op de voorkant van het nieuwe 3e shirt van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Juventus Stadium. Adidas is sinds 2015-2016 kledingsponsor van de club en sponsort de club jaarlijks voor een bedrag van ongeveer € 22 miljoen. Het merk zal in ieder geval tot 2021 deze functie vervullen. De andere borst bevat het logo van de Italiaanse recordkampioen. Boven dit logo prijken drie gouden sterren, welke verwijzen naar de 34 Serie A kampioenschappen van de club. Verder bevat zowel de binnen- als buitenkant van de hals een zwarte en witte band. Het nieuwe Champions League tenue van Juventus wordt gecompleteerd door een wit broekje met aan de zijkanten zwarte Adidas strepen. Bovendien staan de logo's van de club en Adidas op de shorts. De kousen zijn wit met aan de bovenkant een horizontale zwarte baan en daarboven drie zwarte strepen van Adidas. Op de kousen staan ook het logo van Adidas en de bijnaam van de club: JUVE. 

Vanaf nu zullen sterren als Alves, Pjaca, Pjanic, Dybala, Higuain, Khedira, Mandzukic, Chiellini, Evra en andere sterren in het nieuwe shirt van Juventus schitteren. De nieuwe tenues van Juventus zijn uitgerust met de Adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer voor een optimale prestatie! Check ook het nieuwe Juventus thuisshirt en nieuwe Juve uitshirt.

Juventus Champions League shirt kopen

Het nieuwe Juventus voetbalshirt 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in verschillende shops hieronder! De prijs van het shirt voor volwassenen is EU 85,- en voor KIDS ongeveer EU 70,-. De prijs van het authentic voetbalshirt van Juventus is zelfs EU 120,- Daar zal je het voetbalshirt van Juventus ook kunnen bedrukken met de officiële bedrukking die de spelers van de club ook dragen. Andere Juventus producten kopen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen.  Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe shirt van Juventus in deze Juve shop! 

of in deze officiële Juventus shop (inclusief officiële bedrukking)

of klik op het shirt hiernaast of hieronder om nog meer shops te vergelijken

Juventus -3e -shirt -2016-2017

Juventus -champions -league -shirt -2016-2017

Juventus -3e -tenue -2016-2017