7 juli 2016

Juventus uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Juventus uitshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door de kampioen van Italië en Adidas. In dit nieuwe voetbalshirt speelt ''de Oude Dame'' de Serie A, Champions League en Coppa Italia wedstrijden gedurende het seizoen 2016-2017. Juventus werd afgelopen seizoen opnieuw kampioen in de Serie A waardoor het opnieuw Champions League speelt. Adidas is sinds het seizoen 2015-2016 kledingsponsor van de club uit Turijn, die haar thuiswedstrijden speelt in het Juventus Stadion. Het nieuwe shirt heeft een speciaal thema!

Blauw Juventus uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Juventus shirt is geïnspireerd door de innige band die de club heeft met Italië. Om deze reden is het nieuwe Juventus uitshirt voor 2016-2017 overwegend blauw. Blauw is bovendien de kleur van de stad Turijn. De laatste keer dat Juventus een blauw uitshirt had was tijdens 2014-2015. Destijds behaalde de club de finale van de Champions League, maar verloor het met 3-1 van Barcelona. Bovendien is het nieuwe shirt van de club gebaseerd op het shirt waarin Juventus de Champions League won in 1996. Destijds won de club na strafschoppen van Ajax.

De romp van het shirt bevat twee verschillende kleuren tinten blauw. Over het midden van het shirt lopen namelijk twee verticale banen in een donkere tint blauw dan de zijkanten van het shirt. De mouwen hebben ook deze iets donkerdere tint azuur blauw. Uiteraard is het shirt ook uitgerust met de clubkleuren van JUVE: zwart en wit. In de bies aan de onderkant van de mouwen komen de ''I Bianconeri'' details terug. Bovendien is het nieuwe uitshirt van Juventus uitgerust met een zwart/witte crew neck. Op de rechter borst van het shirt prijkt het logo van Adidas in het wit en de andere borst is uitgerust met het logo van Juventus. Boven het logo van JUVE prijken drie sterren, welke verwijzen naar de 34 kampioenschappen van de club. Komend seizoen mag Juventus ook de zogenaamde Scudetto badge en Coppa Italia badge op het shirt dragen. Deze beide badges komen op de borst te staan. De Sucetto Italia badge, de badge in stijl van de Italiaanse vlag) mag de club dragen omdat het in 2015-2016 kampioen van Italië is geworden en de Coppa Italia badge mag de club dragen, omdat de club de beker gewonnen heeft. Op het midden van het shirt prijkt hoofdsponsor JEEP. JEEP zal als onderdeel van FIAT nog in ieder geval tot 2020 op de voetbalshirts van Juve staan. Verder bevat de binnenkant van het shirt nog een speciaal detail. Hier bevindt zich namelijk een strip in de bekende kleuren van JUVE: geel, zwart en wit. Hierin is ook de naam van de club verwerkt. De Adidas trademark strepen lopen bij dit shirt over de schouders en mouwen.

Het nieuwe Juventus tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje. Op dit short staat het Adidas logo in het blauw en ook het logo van de club mag niet ontbreken. De kousen van het nieuwe Juventus tenue voor 2016-2017 zijn overwegend blauw en bevatten aan de bovenkant drie strepen van Adidas. Zoals alle tenues van Adidas zijn de nieuwe uittenues van Juventus uitgerust met de Climacool technology van het merk. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren! In deze shirts schitteren sterren als Pogba, Cuadrado, Mandzukic, Khedira, Marchisio, Dybala en nog meer sterren. Check bovendien het nieuwe Juventus thuisshirt voor 2016-2017.

Juventus voetbalshirt kopen

Het nieuwe Juventus uitshirt 2016-2017 kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen in verschillende shops hieronder! De prijs van het shirt voor volwassenen is EU 85,- en voor KIDS ongeveer EU 70,-. De prijs van het authentic voetbalshirt van Juventus is zelfs EU 120,- Daar kan je het voetbalshirt van Juventus ook kunnen bedrukken met de officiële bedrukking die de spelers van de club ook dragen. Andere Juventus producten kopen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen.  Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe shirt van Juventus in de officiële JUVENTUS Adidas shop (inclusief officiële bedrukking)

of in deze officiële Juventus shop (inclusief korting en officiële bedrukking)

of in deze JUVE SHOP!


Juventus -uit -shirt -2016-2017-adidas

Juventus -tenue -thuis -2016-2017