Het nieuwe Italie Euro 2012 uitshirt is officieel bekend gemaakt door teamkledingsponsor PUMA en de Italiaanse voetbalbond. In dit voetbalshirt speelt Italie de uitwedstrijden tijdens Euro 2012 en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2014. Het Italie uitshirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de brede blauwe horizontale baan over de borst. In deze baan staan het logo van de Italiaanse voetbalbond en het logo van teamkledingsponsor Puma. Dit logo staat bovendien op beide mouwen. Verder bevat het Italie uitshirt een klassieke blauwe V-hals, waarin vier gouden sterren staan. Deze kampioenssterren refereren naar de behaalde wereldkampioenschappen van Italie in 1934, 1938, 1982 en 2006.

Het design van het Italie Euro 2012 uitshirt lijkt gebaseerd te zijn op de uitshirts van Italie in de jaren 70 en 90. Ook toen werden de uitshirts van Italie gekenmerkt door een blauwe baan over de borst. Het Italie uitshirt wordt in ieder geval gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en wit/blauwe kousen. Check de foto's van het nieuwe Italië Euro 2012 uitshirt.

Eerder is het al het Italie thuisshirt voor het EK in Oekraïne en Polen bekend gemaakt. De Italië voetbalshirts, tenues, trainingspakken, retro shirts en jacks kan je vanaf nu kopen in online voetbalshop van Subside Sports! Officiële bedrukking is ook mogelijk!

Koop het hier!

Italie Euro 2012 uitshirt

 

Italie Euro 2012 uitshirt

 

Italie Euro 2012 uitshirt bekend

Italie Euro 2012 thuisshirt