Het nieuwe Ierland uitshirt voor het Euro 2012 is officieel bekend gemaakt door de Ierse voetbalbond en teamkledingsponsor Umbro. Ierland wordt getraind door de Italiaanse coach Giovanni Trappatoni en strijdt in poule C om een ticket in de kwartfinales van het EK met Spanje, Italie en Kroatie. In dit voetbalshirt speelt Ierland bovendien de uitwedstrijden ter voorbereiding op WK van 2014.

Het uitshirt van Ierland is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de klassieke polograag en groene details over het shirt. Zo bevat het shirt over de linkerkant een brede verticale baan in verschillende kleuren groen. Ook het logo van teamkledinsponsor Umbro op de rechtyerborst is groen, evenals de onderkant van de mouwen. De badge van de Ierse voetbalbond FAI (Football Association Ireland) is op de linkerborst te vinden. Het spelersnummer zal ook in het groen verschijnen op het midden van de borst.

Check hieronder de foto's van het Ierland uitshirt 2012/2013. Check hieronder de foto's van het Ierland uitshirt. Deze kan je binnenkort kopen in de online voetbalshop van Subside Sports. Check hier ook de Ierland retro shirts en trainingskleding!

Koop het hier!

Ierland uitshirt 2012/2013