Honduras voetbalshirts 2023-2024

De nationale voetbalbond van Honduras en kledingsponsor JOMA hebben vandaag de nieuwe Honduras voetbalshirts 2023-2024 officieel gepresenteerd. In deze tenues speelt het Hondurese voetbalelftal de interlands tijdens de periode 2023-2024. Deze tenues worden ook gedragen tijdens de CONCACAF Gold Cup, welke van 24 juni tot 16 juli plaats vindt in Canada en de Verenigde Staten. Ook dit jaar is Joma weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Honduras voetbalshirts. Het Spaanse sportmerk heeft sinds 1998 een samenwerkingsverband met de nationale voetbalbond.

Honduras thuisshirt 2023-2024

Het Honduras thuisshirt 2023-2024 is volledig wit en heeft een design van dunne verticale lijnen. Verder wordt het voetbalshirt gekenmerkt door de helderblauwe en lichtblauwe accenten. De kraag (een combinatie van een V-hals en gevouwen kraag) en de band op de mouwen hebben deze kleurencombinatie, alsook de band aan de onderkant van de mouwen. Het logo van Joma staat in het lichtblauw op de mouwen en rechterborst. De linkerborst is uitgerust met het logo van de nationale voetbalbond van Honduras, de Federación Nacional Autónoma de Fútbol de Honduras (FENAFUT). De binnenkant van de hals bevat de tekst ''Garra Catracha'' en in de nek op de achterzijde van het voetbalshirt prijkt de nationale vlag. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met lichtblauwe en helderblauwe details.

Honduras uitshirt 2023-2024

Het Honduras uitshirt 2023-2024 is zwart en bevat lichtblauwe accenten. De verticale lijnen op het voetbalshirt zijn lichtblauw en ook de V-hals, de band aan de onderkant van de mouwen en alle details op het tenue hebben deze kleur. Alle logo's en details staan op dezelfde plek als op het het thuistenue. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met lichtblauwe accenten. Het meest opvallende tenue in de collectie van Honduras is het Honduras 3e voetbalshirt 2023-2024. De basiskleur van dit voetbalshirt is wit en verder heeft het voetbalshirt een all-over print van lichtblauwe en blauwe vlekken, welke een verwijzing zijn naar de Caribische Zee. Ook de V-hals is een combinatie van turquoise en blauw. Hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Ook dit voetbalshirt heeft dezelfde details als de andere twee nieuwe Honduras voetbalshirts. Dit tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen met blauwe details.

De nieuwe JOMA Honduras voetbalshirts 2023-2024 kun je vooralsnog alleen in Honduras bestellen. Ben je op zoek naar andere merchandising van het land? Check het in deze Honduras fanshop! 

Honduras voetbalshirts 2023-2024