Honduras voetbalshirts 2021-2023

De nieuwe voetbalshirts van het nationaal elftal van Honduras zijn officieel gelanceerd. Verantwoordelijk voor het design van de nieuwe voetbalshirts is het Spaanse sportmerk Joma. In deze nieuwe tenues speelt het Midden-Amerikaanse land haar wedstrijden in de kwalificatie en de oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar. Ook de wedstrijden ter voorbereiding op de Gold Cup 2023 worden gespeeld in deze tenues. Waar dit eindtoernooi gehouden gaat worden is op dit moment nog niet bekend. Nieuwsgierig naar de nieuwe tenues van Honduras? Check de details hieronder!

Honduras thuis shirt en tenue 2021-2023

Het nieuwe thuisshirt van Honduras wordt gekenmerkt door de traditionele witte kleur. Op het eerste oog lijkt het tenue gebaseerd te zijn op een simpel design, echter op de borst is een moderne print te zien. Verder wordt het shirt versierd met blauwe details. Een sierlijke dunne lijn aan de onderkant van de mouwen, de biesjes, en de omlijning van de kraag hebben dezelfde donker blauwe kleur. Het logo van kledingsponsor Joma komt terug op de rechterborst en op de mouwen van het shirt. Op de linkerborst staat het embleem van de Hondurese voetbalbond. De Federación Nacional Autónoma de Fútbol de Honduras. Dit logo bevat vijf sterren. Deze sterren staan in de linkerpoot van de H. Deze sterren verwijzen naar de grootste successen van het Hondurese voetbal. Waaronder de overwinning van de Gold Cup in 1981. Ook heeft Honduras vier keer de Copa Centroamericana gewonnen. Honduras heeft ook drie keer meegedaan aan het WK voetbal. Onder anderen de WK’s van 2010 en 2014. Aan de binnenkant van het shirt is een tekst verwerkt ‘’Más unidos que nunca.’’ Letterlijk vertaald is dat meer verenigd dan ooit. Het nieuwe thuistenue van Honduras wordt gecompleteerd door een blauwe voetbalbroek en blauwe kousen met witte details.

Honduras uit shirt en tenue 2021-2023

Net als het vorige uitshirt van Honduras is ook het nieuwe uitshirt voornamelijk blauw van kleur. Echter is de tint blauw compleet anders dan bij het vorige tenue. Het nieuwe uitshirt voor 2021 tot en met 2023 is donkerblauw en zwart van kleur met witte details. De body van het shirt is donkerblauw terwijl de mouwen van het shirt zwart van kleur zijn. De onderkant van het shirt is zwart en de overloop van blauw naar zwart is doormiddel van een schitterende vervaging van de blauwe kleur bewerkstelligd. Het nieuwe uitshirt is uitgerust met een V-hals. Op de rechterkant van de borst staat het logo van de Spaanse kledingsponsor Joma. Deze J staat ook op de mouwen van het shirt en is in beide gevallen wit van kleur. Het logo van de Hondurese voetbalbond is wit van kleur. Het nieuwe uittenue van Honduras wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek, welke de overloop van blauw naar zwart nog mooier maakt, en zwarte voetbalkousen.

Honduras voetbalshirts bestellen

Ben je opzoek naar de nieuwe voetbalshirts van Honduras, of andere internationale voetbalshirts? Check de onderstaande webshop. In deze winkel is het ook mogelijk om je nieuwe voetbalshirt te laten bedrukken met je naam en/of rugnummer. Of de naam en het nummer van je favoriete voetballer van Honduras. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Honduras voetbalshirt in DEZE WEBSHOP