5 november 2015

Honduras voetbalshirts 2016-2017

De nationale voetbalbond van Honduras en kledingsponsor JOMA hebben nieuwe voetbalshirts voor de periode 2016-2017 officieel gelanceerd. In deze voetbalshirts speelt Honduras de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 in Rusland. Honduras strijdt in een poule met Mexico, El Salvador en Canada om een plek in de volgende ronde van de kwalificatie. In de laatste ronde strijden zes landen uit Midden Amerika om drie tickets naar het WK van 2018 in Rusland. Honduras en JOMA hebben direct drie verschillende voetbalshirts gelanceerd, een thuisshirt, uitshirt en 3e shirt.

Honduras thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Honduras thuisshirt 2016-2017 is zoals traditioneel het geval is overwegend wit en bevat een stijlvolle henley collar. Deze henley collar bevat blauwe accenten. Ook de mouwen zijn overwegend blauw met aan de onderkant een blauw/witte bies. De zijkanten van het shirt en de zijkanten van de mouwen zijn zwart. Op zowel de mouwen als op de rechter borst staat het logo van de Spaanse kledingsponsor Joma en de linker borst bevat het logo van de Hondurese voetbalbond FENAFUTH (Federación Nacional Autónoma de Fútbol de Honduras). Het nieuwe Honduras thuistenue 2016-2017 wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met blauwe accenten. De kousen hebben ook deze kleuren.

Honduras uitshirts 2016-2017

Honduras en de FENAFUTH hebben twee uitshirts gelanceerd. Het eerste uitshirt is links op de foto te zien. Dit shirt wordt gekenmerkt door de brede navy blauwe en blauwe banen over het shirt. Bovendien bevat dit voetbalshirt subtiele gouden lijntjes langs de zijkanten van het shirt, in de ronde hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Dit tenue wordt gecompleteerd door een navy blauw voetbalbroekje met aan de onderkant een subtiele gouden lijn. Ook de kousen bevatten deze kleuren. Het 3e shirt van Honduras of alternatieve uitshirt bevat verticale witte en blauwe banen en is uitgerust met een zwarte henley collar. De zwarte kleur komt ook terug aan de onderkant van de mouwen. Dit tenue wordt gecompleteerd door een blauw short en blauwe kousen. De logo's van de kledingsponsor en JOMA staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Check hieronder de voetbalshirts van Honduras, waarin sterren als Palacias, Najar, Bernardez en nog meer andere sterren schitteren.

De nieuwste Honduras voetbalshirts 2016-2017 kan je kopen in de online Honduras shop. Check daar ook andere merchandising van het land zoals shawls, retro shirts, vlaggen en nog meer.

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Honduras -voetbalshirts -2016-2017

Honduras -voetbalshirt -2016-2017