10 juni 2021

Hibernian thuisshirt 2021-2022

De Schotse voetbalclub Hibernian heeft in samenwerking met kledingsponsor JOMA het Hibernian thuisshirt 2021-2022 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues spelen ''The Hibs'' de Schotse Premiership, FA Cup en Europa League wedstrijden in het Easter Road Stadium in Edingburgh gedurende 2021-2022. De club van manager Jack Ross eindigde afgelopen seizoen als derde in de Schotse competitie en speelt dus in de voorronde van de Europa League. Vanaf dit seizoen is JOMA verantwoordelijk voor het design en de productie van de nieuwe tenues van Hibernian Football Club. Het Spaanse sportmerk verzorgt ook de tenues van clubs als Villarreal, Anderlecht, Hoffenheim, Atalanta Bergamo en Getafe.

Hibernian thuis shirt en tenue 2021-2022

Het nieuwe Hibernian thuisshirt 2021-2022 is dit jaar een combinatie van groen en wit. De body van het voetbalshirt is groen en bevat een print van de kaart van de stad Edingburgh, wat symbool staat voor de sterke link van de club met de stad. Ter hoogte van de badge van de club op de linkerborst bevindt zich op de kaart ook het stadion van de club. De toelopende hals van het voetbalshirt is ook groen en de mouwen van het tenue zijn wit. De band aan de onderkant van de mouwen is uitgerust met een dunne zwarte en groene lijn. Op de rechterborst prijkt het logo van JOMA in het wit en het logo van het Spaanse sportmerk prijkt ook in het groen op beide mouwen. Utilita staat als shirtsponsor op het midden van de tenues in het wit. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt een geborduurde graphic van een distel, het symbool van Schotland. Het Hibernian thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met groene accenten. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het Hibernian thuistenue.

De nieuwe Hibernian voetbalshirts 2021-2022 zijn gemaakt van een hoogwaardig polyester met elastische kenmerken. In deze stof is speciaal systeem verzorgt, welke zorgt voor een perfect ademend vermogen en afvoer van vocht. Op strategische plekken op het tenue heeft JOMA een meshvoering aangebracht, waardoor er nog meer ventilatie is en de tenues niet aan het lichaam van de spelers blijven plakken. Daarnaast zorgt dit ervoor dat de spelers op temperatuur blijven.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe JOMA Hibernian voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu worden gedragen door spelers als Nisbet, Doig, Macey, Boyle, Gray, Doidge en andere spelers.

Hibernian voetbalshirt bestellen

De JOMA Hibernian voetbalshirts 2021-2022 kun je alleen bestellen in de clubshop van de Schotse club. Ben je op zoek naar een goedkoop fan t-shirt of een hoodie? Check het dan in de onderstaande winkel. Directe levering!

Bestel direct je Hibernian merchandising in deze SHOP! 

Hibernian thuisshirt 2021-2022

Detail Hibernian thuisshirt 2021-2022