Hibernian voetbalshirts 2019-2020

De Schotse club Hibernian en kledingsponsor Macron hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 officieel uitgebracht. In deze voetbalshirt speelt de club van manager Paul Heckingbottom de Schotse Premiership en bekerwedstrijden gedurende 2019-20. De club uit Edingburgh eindigde afgelopen seizoen op een vijfde plaats in de Schotse competitie. Het Italiaanse sportmerk Macron is sinds de zomer van 2017 kledingsponsor van ''The Hibs'' en beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot de zomer van 2020.

Hibernian thuisshirt 2019-2020

Het Hibernian thuisshirt voor 2019-2020 heeft een vrij klassiek design. De body van het voetbalshirt is groen en bevat dunne, verticale pinstripes. De mouwen van het voetbalshirt van de Schotse club zijn geheel wit met aan de onderkant een groene bies. Daarnaast bevat het voetbalshirt een V-hals. Het logo van Macron staat op de rechterborst en op de mouwen en de linkerborst is uitgerust met het logo van de club. In de nek van het tenue staat de leus van de club: ''Glory Glory.'' Sponsor Eden.Mill St Andrews staat ook op de achterkant van het tenue. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje met aan de onderkant van de pijpen een groene band. De kousen zijn groen met aan de bovenkant een witte band.

Hibernian uitshirt 2019-2020

Het uitshirt van Hibernian is overwegend paars met verticale, groene lijnen in verschillende diktes. Het uitshirt van Hibernian bevat verder een ronde hals in het paars/groen. De logo's van de club, Macron en hoofdsponsor Hibernian Community Foundation staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue van Hibernian wordt compleet gemaakt door een paars broekje en de kousen van het uittenue zijn paars met een groene band.

Check hieronder nog een afbeelding van de nieuwe voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Gray, McNulty, Kamberi, Horgan, Milligan en andere spelers. De nieuwe Hibernian voetbalshirts kun je vooralsnog alleen in de clubshop van de Schotse club bestellen. Ben je op zoek naar andere tenues voor 2019-2020? Check het in deze winkel!