15 juni 2017

Hibernian voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe Hibernian voetbalshirts voor 2017-2018 zijn vandaag officieel gelanceerd door de nieuwe kledingsponsor Macron en de Schotse club. In deze voetbalshirts speelt Hibernian de Schotse Premier League en FA Cup wedstrijden gedurende 2017-2018. Het Italiaanse merk Macron verzorgt vanaf komend seizoen de tenues en trainingskleding van de club. Hiermee heeft Macron Nike vervangen als kledingsponsor. Nike vervulde deze functie sinds 2013. Macron en Hibernian tekenden in maart een contract voor de duur van drie seizoenen en lanceerden vandaag tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in Easter Road.

Hibernian thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Hibernian thuisshirt is overwegend groen en bevat een witte y-hals met gevouwen kraag. Ook de mouwen zijn wit en bevatten een zwart detail aan de onderkant. De rechter borst bevat het logo van Macron, terwijl de mouwen versierd zijn met de trademark tekens van het Italiaanse sportmerk. De andere borst is uitgerust met het embleem van de Schotse club en MARATHON BET versiert het midden van de nieuwe voetbalshirts. Het nieuwe thuistenue wordt gecompleteerd door een wit broekje met aan de zijkanten een groene strip. De kousen zijn ook overwegend groen en bevatten aan de bovenkant een witte band.

Hibernian uit shirt en tenue 2017-2018

Het uitshirt van Hibernian is overwegend zwart en bevat ook een y-hals, welke voor de helft groen en voor de helft wit is. Verder wordt het shirt gekenmerkt door de verticale witte en groene baan over de linkerkant van het voetbalshirt. De bies van de rechter mouw is wit en de bies van de andere mouw is groen. De logo's van Macron, de club en MARATHON BET staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt gecompleteerd door een zwart broekje met aan weerszijden een groene strip en de kousen zijn overwegend zwart met een groene band aan de bovenkant.

Vooralsnog zijn de nieuwe tenues van Hibernian alleen te koop in de clubshop van de Schotse club. Mocht je deze onverhoopt niet bij de clubshop van Hibernian kunnen kopen? Stuur ons gerust een e-mail (redactie@voetbalshirts.com) en wij kunnen je eventueel helpen. Andere voetbalshirts voor 2017-2018 scoor je in deze ONLINE WINKEL!