Het zwarte Paris Saint Germain Jordan Brand trainingspak 2019-2020

Paris Saint Germain en Jordan Brand hebben nu ook een super vet Jordan Brand trainingspak voor Paris Saint Germain gelanceerd met de toepasselijke naam BLACK CAT! Dit pak wordt overigens niet door de spelers van Paris Saint Germain gedragen dit seizoen. Wat ons betreft had dat wel gemogen. Met dit joggingspak maak je namelijk onomstotelijk de blits. Waarom staat de swoosh van Nike niet op de borst? Velen weten het antwoord hier al op. Jordan Brand is onderdeel van het portfolio van Nike en het logo van het van origine basketbalmerk staat gedurende drie jaar op sommige trainingskleding en casual items van PSG en dit jaar dus ook op het Paris Saint Germain uitshirt voor 2019-2020 en dit te gekke trainingspak. Benieuwd?

Nu al fan van dit gave Paris Saint Germain trainingspak? Bestel het exclusief in deze winkel! 

Zwart Paris Saint Germain X Jordan Brand trainingsjack en joggingsbroek

Het Paris Saint Germain Jordan Brand trainingspak voor 2019-2020 bestaat uit een hooded trainingsjack en een sweat trainingsbroek. De hoodie van het pak combineert Parijse flair met de elementaire streetstyle van Jordan brand. Dit komt met name terug in de witte band over de hoodie en de bovenkant van de hals. In dit gedeelte is de naam van de stad verwerkt (PARIS), waarbij de A van de naam van de stad is ingeruild voor de jumpman van het Jordan logo. Het Jordan Brand logo prijkt op de rechterborst en de andere borst bevat het logo van de Franse kampioen. Jordan Brand en PSG kwamen vorig jaar een deal voor de duur van in ieder geval drie seizoenen overeen. Ook tijdens het seizoen 2020-2021 kunnen we dus weer nieuwe PSG items van Jordan Brand verwachten. Nike en Paris Saint Germain verlengden afgelopen zomer overigens ook het contract tot 2031. Het huwelijk tussen PSG en het Amerikaanse sportmerk duurt al sinds 1989. Het Paris Saint Germain Jordan Brand vest heeft verder eigenlijk alle kenmerken van het tech fleece vest van Nike. Het jack bestaat voor 80% uit katoen en 20% uit polyester. Deze sweatstof voelt daardoor super zacht aan en houdt je ook nog lekker warm. De zijkanten van het vest bevatten twee zakken en de onderkant van het trainingsjack is uitgerust met een speciaal label met daarin de logo’s van Jordan Brand en de Franse club.

Het Paris Saint Germain Black Cat trainingspak van Jordan Brand wordt compleet gemaakt door een joggingsbroek, welke gemaakt is van dezelfde sweatstof als het vest. De zijkanten van de broek zijn uitgerust met een witte taping, waarin de naam van de stad weer verwerkt is. De achterkant van de broek is verder uitgerust met een zak met een rits en daaronder bevindt zich het label met de logo’s van de club en Jordan Brand. Deze logo’s staan ook weer op de pijpen. De joggingsbroeken van Jordan Brand worden gekenmerkt door de toelopende fit. Dit betekent dat de broek met name strak valt rondom de enkels en kuiten. Verder is de broek uitgerust met geribte stretchboorden en inzetstukken aan de binnenkant en dit zorgt ook voor de tapered fit van de broek. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het vette Paris Saint Germain X Jordan Brand trainingspak of check het andere Paris Saint Germain trainingspak voor 2019-2020.

Paris Saint Germain Jordan Brand trainingspak kopen

Het nieuwe Paris Saint Germain Jordan Brand trainingspak voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen. Dit kan in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het vest is € 100,- en de prijs van de broek is € 90,-. In totaal heeft het PSG Jordan Brand joggingspak dus een prijs van € 190,-. Directe levering gegarandeerd!

Bestel dit nieuwe PSG X Jordan Brand trainingspak direct in deze winkel! 

of deze SHOP!