Het zwarte Liverpool 6 times winners voetbalshirt 2019-2020

Liverpool viert het winnen van de Champions League uitgebreid. Na eerder een zogenaamd 6 times winners thuisshirt te hebben gelanceerd, is het nu de beurt aan een zwart voetbalshirt. Dit zwarte voetbalshirt eert de zes Europa Cups of Champions Leagues, die de club gewonnen heeft. The Reds won ''de cup met de grote oren'' namelijk in 1977, 1978, 1981, 1984, 2005 en 2019. De speciale 6 times winners collectie van Liverpool lijkt ook onderdeel te zijn van de afscheidstournee van kledingsponsor New Balance. Vanaf 2020-2021 neemt Nike het stokje over van het Amerikaanse sportmerk en dit zwarte shirt is ongeveer het laatste New Balance tenue van Liverpool.

De Six Times Winners collectie van Liverpool bevat onder andere een trainingsjack, een trainingsjack en een t-shirt. De eyecatcher van de collectie is echter het voetbalshirt. Qua design is het tenue geïnspireerd door het Liverpool thuisshirt van 2018-2019. Dit betreft het tenue waarin de club van manager Klopp voor het laatst de Champions League won. Het nieuwe voetbalshirt is geheel zwart en wordt gekenmerkt door de polo kraag. Bovendien bevat het tenue een design van dunne pinstripes. De gouden accenten op het tenue verwijzen naar het winnen van de zes cups. Om diezelfde reden heeft New Balance en speciaal logo op het voetbalshirt aangebracht. Dit betreft de Liverbird met daaronder de initialen van de club: LFC. Daaromheen staan in een cirkel de jaartallen waarin Liverpool de Europa Cup I of Champions League won. Ook de logo's van New Balance en sponsor Standard Chartered op de tenues zijn goud. Bovendien bevindt zich een gouden band aan de onderkant van de mouwen. De achterkant van het zwarte Liverpool tenue is traditiegetrouw uitgerust met twee vlammen met daartussen het getal 96, als verwijzing naar de bij het Hillsborough drama omgekomen Liverpool supporters.

Het trainingsshirt, trainingsjack, de broek en het traininingsjack uit deze special edition collectie zijn ook allemaal zwart met gouden accenten. Op alle items staat het speciale Liverpool 6 times winners logo! Check hieronder nog meer afbeeldingen van de collectie. Deze voetbalshirts worden overigens niet door de spelers gedragen, maar zijn natuurlijk wel een perfect cadeau voor de echte Liverpool fan tijdens de feestdagen!

Liverpool Six Times voetbalshirt bestellen

Het zwarte Liverpool Six Times voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen en kinderen. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95 voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 74,95. Andere items uit de collectie bestel je al vanaf € 19,95. Directe levering!

Alle items uit de Liverpool Six Times collectie bestel je vanaf nu in deze SHOP! 

of bestel goedkope t-shirts in de Liverpool fanshop