Het zwart/roze Paris Saint Germain tech fleece pak voor 2019

Roze slaat de klok in modestad Parijs! Deze kleur staat ook centraal in alle trainingskleding van Paris Saint Germain. De collectie voor 2019 gaat zelfs nog een stapje verder. In de pakken die in juli door Nike bekend werden gemaakt, had het pak alleen subtiele roze details. Alleen de taping over de schouders en de swoosh van Nike waren roze. De trainingssshirts en pakken voor 2019 zijn vrijwel geheel roze. Dit geldt overigens niet voor het nieuwe tech fleece joggingspak van de Parijzenaren. Deze is veilig gebleven, maar bevat evengoed roze accenten. Benieuwd naar dit pak? We bespreken het nieuwe tech fleece pak van PSG hieronder!

Zwart/roze Paris Saint Germain tech fleece vest en joggingsbroek

In het nieuwe zwart/roze tech fleece joggingspak van Paris Saint Germain zien we de sterren van de Franse kampioen het komende half jaar vrijwel niet. Het pak wordt namelijk vooral gebruikt om tussen de trainingen en wedstrijden in te chillen! Daar is het ook een ideaal pak voor. Steeds vaker zien we ook dat dit sweat pak gebruikt wordt als presentatiepak en het kan dus voor komen dat de spelers dit joggingspak dragen tijdens het reizen naar de wedstrijden of het verblijf in het hotel. De tech fleece pakken worden altijd door Nike rond deze periode gelanceerd. Het is namelijk het perfecte pak voor de koude winterdagen. Daar heeft Nike ook aan gedacht. Het gehele pak, het jack en de joggingsbroek, zijn gemaakt van een speciaal materiaal, die je altijd warm houdt en ook nog eens een super zachte touch heeft. Deze combinatie van katoen en polyester wordt door Nike tech fleece genoemd. Ieder jaar krijgt het joggingspak een kleurupdate, zo ook dit jaar. Deze jaargang is het pak geheel in stijl van de kleuren van het nieuwste Paris Saint Germain trainingspak voor 2019. Het is namelijk een combinatie van zwart en roze. De roze tinten (door Nike hyper pink genoemd) zijn te vinden in de swoosh van Nike op de rechter borst van het vest en in de Eiffeltoren van het PSG logo. Verder bevat het pak de gebruikelijke details. Kenmerkend voor het tech fleece vest is de 26 graden chevron op het midden. Deze v-baan staat voor Nike zo'n beetje synoniem voor fashion! De chevron werd 30 jaar geleden voor het eerst geïntroduceerd in de windjacks van het merk en deze modieuze windjacks waren de eerste items uit de apparel lijn van het merk, dat voor die tijd alleen nog maar uit schoenen bestond. Andere kenmerken van het Paris Saint Germain tech fleece vest zijn de zakken aan de zijkanten en natuurlijk de capuchon.

Ook de swoosh van Nike en het PSG logo op de nieuwe Paris Saint Germain joggingsbroek zijn roze en verder is de nieuwe Paris Saint Germain joggingsbroek voor 2019 uitgerust met hetzelfde tech fleece materiaal. Kenmerkend aan de broek is de toelopende fit. De broek valt namelijk vooral strak om de enkels en kuiten. De cuffs aan de onderkant van de enkels zorgen ervoor dat de broek naadloos aansluit. Met de tailleband aan de bovenkant kan de pasvorm naar wens veranderd worden. De nieuwe tech fleece broeken bevatten niet alleen aan de bovenkant zakken, maar ook ter hoogte van de knieën. Deze bevatten ook nog eens een rits.

Check hieronder de foto's van het nieuwe, zwart/roze Paris Saint Germain tech fleece pak! Vanaf dit jaar is het pak ook voor kinderen beschikbaar. Of check ook de nieuwe, roze training sweater van PSG!

Paris Saint Germain tech fleece pak 2019 bestellen

Het tech fleece joggingspak kan je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Het tech fleece pak is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het vest is voor volwassenen € 100,- en voor kinderen € 80,-. De prijs van de broek is voor volwassenen € 90,- en in kindermaten € 70,-. Check ook het overzicht met beschikbare PSG producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Paris Saint Germain tech fleece pak in deze winkel! 

OF deze SHOP!