De roze Paris Saint Germain training sweater voor 2019

Paris Saint Germain en Nike hebben weer een statement gemaakt met de nieuwe trainingscollectie van 2019. Deze collectie bevat namelijk een gruwelijke, roze training top! Daar vertellen we straks over. Als de spelers van PSG niet op het veld schitteren, dan is dat wel op het trainingsveld dit seizoen. Vooral wanneer de spelers hard aan het trainen zijn voor de Ligue1 , Coupe de Ligue en Champions League wedstrijden, vallen ze qua uitrusting op. Met de bekendmaking van de roze training sweater is dat niet anders. Deze trainingstrui wordt door Paris Saint Germain alleen gedragen in de tweede seizoenshelft van 2018-2019, dus vanaf januari tot mei 2019.

Er zijn drie momenten in het jaar waarop Nike een nieuwe trainingscollectie voor Paris Saint Germain lanceert. De eerste collectie wordt altijd aan het begin van het seizoen gelanceerd, de tweede collectie volgt om en nabij de eerste wedstrijden in de Champions League in september en de laatste collectie volgt rond december/januari. Dit jaar zij de trainingspakken en trainingsweaters van Paris Saint Germain echt uitmunten. Dit seizoen is vrijwel in alle pakken, behalve het PSG Champions League trainingspak, de kleur roze verwerkt. Dit betreft een super modieuze tint roze, die door Nike ‘’hyper pink’’ genoemd wordt. Was het in de trainingstrui van begin dit seizoen nog alleen in de taping over de mouwen, de nieuwe Paris Saint Germain training sweater voor 2019 gaat all the way roze! En dat niet alleen. Nike heeft ook nog wat subtiele veranderingen aangebracht in het template van de tops! Ook deze stralen nog meer fashion uit, zonder dat het clubgevoel verloren gaat. Dat lijkt ook de reden te zijn dat de naam van de stad weer verwerkt is in de training tops. Aan de onderkant van de taping bevindt zich namelijk de naam van de Franse hoofdstad: PARIS! De taping is dit keer verdeeld in dunne horizontale strepen en in de taping is ook de swoosh van Nike verwerkt. Omdat het logo van Nike al een aantal keer in de strip verwerkt is, staat er op de rechter borst een ander Nike logo. Dit logo vindt haar inspiratie in het sportswear logo, dat veelal gebruikt wordt voor de kleding van Nike. Ook in het logo van Paris Saint Germain is de fel roze kleur verwerkt. De Eiffeltoren in het logo is namelijk roze. Verder heeft de sweater voor 2019 natuurlijk wel de functionele kenmerken. De training top heeft een hoge hals met een rits en de mouwen vallen strak om de armen. De achterkant van de trui is ook deze jaargang weer net iets langer en dit biedt extra bescherming.

Bij deze nieuwe sweater hoort ook een trainingsbroek. Dit is dezelfde trainingsbroek als de broek die al in juli uitgebracht werd. Deze is zwart met een roze taping. Meer informatie over deze broek vind je in ons blog over het roze Paris Saint Germain trainingspak voor 2019!

Roze Paris Saint Germain training sweater bestellen

De roze Paris Saint Germain training sweater voor 2019 kan je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. In kindermaten (128, 140, 152, 164, 176) is de trui € 55,- en voor volwassenen (S, M, L, XL en XXL) heeft de sweater een prijs van € 65,-. Ben je op zoek naar andere Paris Saint Germain producten? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel de roze sweater in deze winkel! 

of in deze SHOP!