13 februari 2019

Het witte Paris Saint Germain x Jordan Brand trainingspak 2019

De nieuwe Paris Saint Germain X Jordan Brand collectie is hot en bevat ook weer een nieuw trainingspak. Dit pak wordt overigens niet door de spelers van PSG gedragen komende periode. Toch is het een gave toevoeging op de bestaande Jordan Brand collectie van de Franse kampioen. De Jordan Brand collectie is speciaal gelanceerd voor de Champions League. PSG treedt vanavond in de Champions League aan tegen Manchester United, dus wat dat betreft is het een perfecte timing. Jordan Brand is onderdeel van het merkenportfolio van Nike en de swoosh heeft dus voor de Champions League collectie van Paris plaats gemaakt voor de jumpman van Jordan Brand, zo ook op het nieuwe trainingspak! Check hieronder alle details.

Paris Saint Germain Jordan Brand trainingsjack en trainingsbroek 2019

Jordan Brand is een Amerikaans basketbalmerk, opgericht door all time legend Michael Jordan. Het is dan ook niet opvallend dat het nieuwe Paris Saint Germain trainingspak de looks heeft van een baskbetbal trainingspak. Qua kleur is het nieuwe trainingspak van de club uit de Franse hoofdstad geïnspireerd door het uitshirt waarin de equipe van trainer Thomas Tuchel haar uitwedstrijden in de Champions League speelt. Het jack is geheel wit en wordt verder gekenmerkt door de zwarte banen langs de mouwen. Deze banen bevinden zich ter hoogte van de zijkanten van het jack. Verder heeft het trainingsjack van het Jordan Brand trainingspak van PSG een baseball collar en staan op de borst de logo's van de club en Jordan Brand. Deze logo's zijn zwart. Uiteraard is het jack ook uitgerust met twee zakken.

De trainingsbroek van het pak is er zowel in een zwart/witte als wit/zwarte combinatie. Deze broeken worden door Nike de PSG AJ 1 trainingsbroeken genoemd. We bespreken de broek aan de hand van de witte versie. Deze broek bevat bovendien een doorlopend zwart vlak en heeft daarmee de iconische Jordan Brand look en basketbal uitstraling. De broek is bovendien uitgerust met een extra meshvoering en dit zorgt er juist weer voor een snelle afvoer van zweet en vocht. Het extra laagje tafzijde zorgt voor extra bedekking en een licht gevoel. De trainingsbroek heeft ook een tailleband aan de bovenkant en deze kan je naar wens verstellen. Bovendien staan de logo's van de club en Jordan op de broek en is de broek aan de zijkanten uitgerust met twee zakken.

Helaas wordt dit pak waarschijnlijk niet door de spelers van Paris gedragen. Wel is het een perfect pak om op straat te dragen. Het pak is opnieuw een bewijs dat Nike steeds meer mode en performance combineert. Dat deed het al door de swoosh te vervangen door het Jordan Brand logo, maar het design van de collectie versterkt dit nog meer. Check hieronder de afbeeldingen en check ook het gave warming-up shirt of de nieuwe PSG hoodie. 

Paris Saint Germain x Jordan Brand trainingspak bestellen

Het nieuwe Paris Saint Germain x Jordan 2019 trainingspak kan je vanaf nu bestellen voor volwassenen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. Het jack heeft een prijs van € 119,95 en de broek is € 89,95. Check ook andere producten uit de PSG x Jordan Brand collectie in deze shops! Directe levering!

Bestel de nieuwe collectie exclusief in deze SHOP 

of deze winkel!