12 februari 2019

Paris Saint Germain X Jordan Brand warming-up shirt 2019

Paris Saint Germain en Nike hebben onder het label van Jordan Brand weer een nieuwe capsule collectie voor 2019 gelanceerd. De timing voor de collectie kon niet beter. Paris Saint Germain neemt het in de achtste finales van de Champions League op tegen Manchester United en laat de Jordan Brand collectie nu speciaal als kleding voor het miljardenbal dienen. Evenals de vorige Jordan Brand x PSG collectie zagen we deze niet aankomen. Wat onverwachts komt, is vaak goed en deze collectie vormt daar geen uitzondering op. De nieuwe collectie bevat bovendien een super gaaf warming-up shirt, dat door PSG gedragen wordt in de voorbereiding op de resterende Champions League wedstrijden.

Wit Saint Germain X Jordan Brand warming-up shirt 2019

Het nieuwe Paris Saint Germain X Jordan Brand warming-up shirt voor 2019 is geïnspireerd door het Champions League uitshirt van de Parijzenaren. Het shirt is namelijk wit en wordt gekenmerkt door een brede, verticale band, die verdeeld is in dunne stippels. De band wordt onderbroken door de naam van de stad: PARIS. Voor de letter A is de jumpman uit het logo van Jordan Brand gebruikt. De Jumpman prijkt ook aan de binnenkant van de hals. De rechter borst van het warming-up shirt bevat noch de swoosh van Nike, noch het logo van het van origine basketbalmerk. Hier staat namelijk de leus van de club: ICI C’EST PARIS. De andere borst bevat het embleem van PSG. Ook de achterkant van het shirt bevat details. Hier prijkt een speciale bedrukking: JORDAN 23. Dit is natuurlijk een verwijzing naar de naam en het rugnummer van Michael Jordan, de oprichter van het merk en voormalig basketballer. Hiermee wordt nog meer de streetwear look van het shirt benadrukt en dat is nu net juist wat Nike wil. Een combinatie van mode en performance is anno 2019 namelijk helemaal hot! Het shirt is bovendien uitgerust met een ronde hals. Uiteraard zijn de warming-up shirts door Nike weer uitgerust met de Dri Fit technologie.

Helaas (of juist niet) heeft Nike deze warming-up shirts maar beperkt geproduceerd. Dit betekent dat de shirts ook wat prijziger zijn dan we gewend zijn. Het shirt heeft een prijs van€ 75,- en is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Check ook andere items uit de Jordan Brand X PSG capsule 2019 collectie!

Bestel de nieuwe collectie exclusief in deze SHOP 

of deze winkel!