Het roze Paris Saint Germain trainingspak voor kinderen

Roze is de modekleur van 2019. Parijs is de stad van de mode en daarom is Paris Saint Germain roze. Althans de spelers van Paris Saint Germain dragen de komende maanden een bijna geheel roze trainingspak. Laat het zwarte pak met subtiele roze details de afgelopen maand al populair zijn geweest onder kinderen en meiden. We verwachten dat het nieuwe roze trainingspak alle records qua verkopen gaat verbreken. Nike heeft weer aan alle leeftijden gedacht en dus is het trainingspak vanaf vandaag ook beschikbaar voor kinderen van 6 tot 14 jaar. Het pak is namelijk te bestellen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen. Gezien de verwachte populariteit van het pak, mogen we het niet onbesproken laten.

Roze Paris Saint Germain trainingsjack, sweater en trainingsbroek voor kinderen

Eigenlijk zijn er twee variaties van het roze Paris Saint Germain trainingspak voor kinderen. Je kan he pak met een sweater of een trainingsjack bestellen. Het verschil tussen beide pakken is dat je van het roze pak met de sweater de broek en de training top los kunt kopen en het trainingspak met jack kan je alleen als één geheel bestellen. Qua design bevatten de items ook nog wat verschillen. Het roze trainingsjack van Paris Saint Germain is namelijk uitgerust met een baseball collar en de training sweater voor kinderen bevat een hoge hals met een rits. Een ander verschil is dat de mouwen van de drill top aan de onderkant duimgaten bevatten en het trainingsjack niet. Daarnaast bevat het jack twee zakken aan de zijkanten. Alsof het nieuwe trainingspak van PSG qua kleur al niet genoeg opvalt, heeft Nike ook nog eens wat subtiele wijzigingen aangebracht in het template van het pak. Met name de taping over de mouwen van het roze Paris Saint Germain trainingsjack en de training top voor kinderen heeft een metamorfose ondergaan. De strip op de schouders en mouwen bestaat dit jaar namelijk uit lange, dunne strepen. In deze banen prijkt de swoosh van Nike een aantal keer. Bovendien wordt de strip afgesloten door de naam van de stad. Kennelijk waren Nike en PSG van mening dat het Nike logo al genoeg op de tops stond en hebben ze het logo op de rechterborst weg gelaten. In plaats hiervan staat op de borst het wordmerk NIKE. Dit geeft het jack en de sweater ook nog eens een modieus design. Dit wordt bovendien versterkt door de roze Eiffeltoren in het logo van de Parijzenaren.

Ook de zwart/roze trainingsbroek van Paris Saint Germain voor kinderen bevat de nieuwe taping aan de zijkanten van de broek. Ook deze is roze en heeft verder hetzelfde design als die op de schouders en mouwen. Andere kenmerken van de trainingsbroek zijn de zakken aan de zijkanten, de tailleband aan de bovenkant en de enkelritsen aan de onderkant van de broek. De Paris Saint Germain broek voor KIDS heeft uiteraard nog wel de heerlijke strakke fit. Dit pak wordt door PSG alleen van januari tot mei 2019 gedragen en betreft het laatste trainingspak van dit seizoen! De gehele PSG collectie van Paris Saint Germain voor KIDS is roze. Check ook het roze trainingsshirt en de training sweater.

Roze Paris Saint Germain trainingspak in kindermaten bestellen

Het roze Paris Saint Germain trainingspak voor kinderen kan je vanaf nu bestellen. De training top heeft een prijs van € 55,- en de trainingsbroek ook, waardoor dit pak in totaal uitkomt op een prijs van € 110,-. Het roze trainingspak met jack heeft in kindermaten een prijs van € 99,-. Check ook het overzicht met beschikbare PSG producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het roze trainingspak van Paris Saint Germain direct in de officiële Nike SHOP! 

of deze winkel! 

of deze SHOP!