31 augustus 2018

Het Napoli presentatiepak 2018-2019

Bij Italianen moet alles in stijl! In Napoli is dat niet anders. Zeker in een seizoen dat de club weer hunkert naar een prijs. De laatste keer dat de club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Stadio San Paolo, een prijs won, was in 2014. Toen won de club uit Zuid Italië de Coppa Italia. Voor een kampioenschap moeten we nog langer terug. In 1990 werd de club, onder aanvoering van Diego Maradona, kampioen van Italië. Met sterren als Mertens, Zielinski, Callejon, Hamsik, Insigne en Younes is het doel in ieder geval zo lang mogelijk mee te strijden om de Italiaanse Scudetto. Met het nieuwe presentatiepak voor 2018-2019 imponeren de spelers in ieder geval direct! Check hieronder alle details van dit nieuwe trainingspak van SSC Napoli!

Zwart Napoli pak met capuchon 2018-2019

Het presentatiepak is het trainingspak dat de spelers van Napoli dragen tijdens het verblijf in het hotel, het reizen naar de wedstrijden of wanneer de sterren met hun koptelefoons het veld inspecteren voorafgaande aan de Seie A, Coppa Italia en CL wedstrijden dit seizoen. Vaak staan de spelers in het pak ook nog de pers te woord. Met andere woorden, het presentatiepak wordt meer gedragen als het voetbalshirt en moet er dus perfect uit zien! Laat dat nu net het geval zijn met het nieuwe presentatiepak van Napoli. Het pak bestaat uit een vest en een strakke trainingsbroek.

Het vest van het nieuwe presentatiepak is geheel zwart met licht blauwe accenten. De clubkleur van de Italianen komt allereerst terug in de rits. Deze rits heeft een opvallend design en loopt namelijk diagonaal. De licht blauwe tinten komen ook terug in de cuffs aan de onderkant van de mouwen en in een subtiele lijn rondom de capuchon van het vest. De achterkant van het vest bevat twee groene vlakken en deze fashionable kleur komt ook weer terug in delen van de capuchon van het jack. Het trainingsjack bevat op de voorkant de logo's van verschillende sponsoren: LETE, Garofalo en Kimbo. Deze staan op de rechter borst. De linker borst bevat de logo's van Kappa en de club. Op de achterkant van het vest staat verticaal de naam van de club geplaatst: SSC Napoli.

De presentatiebroek van het nieuwe pak is ook zwart en bevat subtiele, groene details. Deze broek is geheel in stijl van het presentatiejack en bevat aan de bovenkant een tailleband. Daarnaast is de trainingsbroek uitgerust met speciale cuffs aan de onderkant en bevatten de zijkanten twee zakken. Op de broek staan ook weer de logo's van verschillende sponsoren.

Napoli en Kappa hebben dit pak ook gelanceerd zonder capuchon. Bovendien is er een speciale Microfiber versie van het pak uitgebracht. Dit is een technologie, die ook in de voetbalshirts van de club verwerkt is. In dit pak wordt niet getraind. Hiervoor heeft Napoli een ander pak gepresenteerd. Check ook het Napoli trainingspak 2018-2019.

Napoli trainingskleding kopen

Het presentatiepak van de Italiaanse club kan je vanaf medio september bestellen. Het pak is er dus in een goedkope en duurdere versie. De goedkope versie is € 100,- en de duurdere versie heeft een prijs van € 129,95. Wil je andere en goedkopere producten van de club kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd.

Koop het nieuwste Napoli trainingspak in  deze SHOP!

of deze NAPOLI SHOP! (inclusief goedkopere voetbalshirts en t-shirts)